Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (319)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 45 minut jsem si docela užíval, protože mě pobavil jeden docela mazaný nápad, který... Který, jak se později ukázalo, ale zůstal jediným pořádným nápadem celého filmu. Dokázal bych si představit, že se z Bloodshota stane něco jako nové Equillibrium, ale to by potřeboval lepší scénář, jenž by se nejprve nevysmál filmovým klišé a pak k nim sám nesklouzl, a také jiného (záměrně nepíšu lepšího) herce, a ne profláklého Vina Diesela, který je tu zase Vinem Dieselem včetně bílého nátělníku, jen proslovy o rodině nahradil proslovy o vracení se domů. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S každým dalším nezběsilým filmem je pro mě překvapením, jak moc diváky vlastně Vin Diesel mimo volant nezajímá. Do velké míry je to pochopitelně způsobeno tím, že se objevuje v projektech, které z ukázek nijak extra neoslní, v těch horších případech vyloženě rozčilují (XxX, Poslední lovec čarodějnic..vyberte si). Což je pochopitelně i způsobeno tím, že v něm filmoví producenti (resp. pohlaváři studií, protože i on sám je producent) nevidí hvězdu a kasovní jistotu( dle mnohých i mne oprávněně), takže se patrně s jeho vysněným a jistě předraženým Hannibalem můžeme natrvalo rozloučit. Bloodshot je ultimátně hloupý film. Strašně hloupý. Těží z komiksové vlny (ač je to ve výsledku šumák) a dostupnosti počítačových efektů. A tady je skutečně poznat, že tvůrci šli za těmi nejlevnějšími lidmi v oboru. Nicméně, ač zdůrazňuji jak je film hrozně hloupý, absolutně ničím nepřekvapí a recykluje herce, jež tradičně hrají v samých béčkách, mi těch 90 min kupodivu uteklo docela rychle, nenudil jsem se a místy dokonce bavil. Spíše to ale bylo momentální náladou než nějakou propracovaností četných akčních scén. Jen by mě čistě námětově zajímal potencionální sequel, jež (nejen kvůli koronaviru) nikdy nevznikne. Nudnější a línější námět než replikování stejných scén totiž asi vymyslet nešlo. PS : Produkoval mimo jiné Matthew Vaughn (není to poznat) a můj oblíbenec Jeff Wadlow (pokud měl na film větší vliv i jako scénárista, tak asi už i já přiznám, že to bude fušer) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdy Dieslovi konečně dojde že na takového napuchlého a nateklého padesátníka, kterým je a který navíc hrát doopravdy neumí nikdy nebudou stát davy natěšených diváků. Série Rychle a zběsile začla být komerčně úspěšná v době kdy do ní přibyl Dwayne Johnson a postupně i další posily. Fakt to není tebou Dísle. Bloodshotu zpočátku nemám moc co vytknout, až po první akci v tunelu to jde celé do kytek a přestává to bavit. Člověk od filmu s Díeslem toho logicky tolik neočekává, takže je docela těžké být zklamaný. 45% ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║Tržby USA $12,561,824║Tržby Celosvetovo $39,861,118▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,725,870║ Tržby za predaj DVD v USA $7,040,206║ Ďalšia tuctová akčná bejkovina s Dieselom, nič nové, už sme tu mali niekoľko krát podobné hrdinské eskapády. Ako nenáročná akčná výplachovka fajn, neurazí, Eiza González je šmrnc, no a rutinná réžia nedá nič na vrch. /55%/ ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marné, i když si myslím, že trocha odlehčení by tomu prospěla. A možná trochu jiná póza Vina Diesela. Jeho neporazitelný temný a zachmuřený drsňák byl zastaralý už v Riddickovi. A jeho hlas... Jak když člověk trhá jeany zařízlé až v krku... Přestože má být zamilovaný, poté raněný a pak má zlomené srdce, tak mu to tak nějak nedokážu věřit a pořád to vypadá stejně a on převaluje v krku mrmel... Hlavní zaporák super, jen jsem nechápal, proč se všech nepřátel zbavuje tak zbytečně složitě. Ale jinak naprosto dokonalý vlk v beránčím rouše. Co mě opravdu potěšilo je, že se vyhnuli nějaké romantické lince s další ženskou ve filmu, která ho zachrání. Celkově neurazí, nijak extra nenadchne, ale koukat se dá... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama