Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Turci tentokrát nestojí za pultem aby nám připravili náš oblíbený kebab, ale stojí za kamerou a pocty jsou spíš negativní než pozitivní. Proč? Protože prvních 50 minut se seznamujeme s postavami, o kterých stejně ani potom nic nevíme a zbytek filmu, ač atmosféricky to není úplně zlé, taky nepředvede nic, co by mě položilo na má chlupatá záda. Gore taky není bůhvijaké a klíč zapíchlý v hlavně hlavního bosse(BOŽE, TO BYLA DRŽKA) mi spíše přišel jako vtip. Celková pointa je velice předvídatelná a ke konci už jsem se spíše trápil nudou. Takže sečteno, podtrženo. 50 Minut nic, 40 minut menší nic s dávkou hnusu a atmosféry. To bych radši dal ten kebab. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle mě úplně minulo. Hodnotím průměrně čistě jen z objektivnéího pohledu, protože práci si s tím někdo dal a nekouká se na to moc dobře, což je v podstatě známkou kvalitního hororu. Jinak první půlka celkem nuda, střed kraluje fajn napětím a neznámem, předfinále ocení i milovníci gore a torture, což já zas až tak nejsem (a večeřel jsem u toho zrovna), konec jen podtrhuje rozpačité pocity. Jako jo, lepší než polovina hororů, které sjedu, ale můj happy koutek toto není. 55% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

HOROROVÝ VÝBĚR, ZEMĚ Č.41 - TURECKO - Can Evernol je turecký Panos Cosmatos, lepšÍ přirovnání pro něj nemám. Sice na tom vizuálem není až tak, ale stejně jako on mu podřizuje naprosto všechno, tudíž berte nebo nechte být. Mě tenhle styl moc nesedí a pouhé opájení solidní výpravou, hezkými barvičkami (a dobrou prací s nimi) a neustálým duněním mě bralo jen v pár scénách, nejvíc ke konci při tom rituálním masakru, kde jsou zdařilé gore scény, ale zbytek filmu mě nechával chladným. Přičemž bych ho hodnotil výš, protože občas z něj vzejdou skvěle vystavěné a působivé scény, ale vadí mi, že ze slibného námětu vylezla jen unylá báchorka bez jakýchkoli příčin a hlubšího propracování scénáře. A stejně jako u Cosmatose si z toho časem vybavím jen výraznou výpravu, ale nic víc a nejspíš ani nic moc konkrétního. Určitě mě ale zaujalo, v jistém slova smyslu, jak i sem pronikla typická turecká pomalost a i tenhle horor svým tempem nikam nespěchá - oslovit mě vše ostatní a měl bych z toho upřímnou radost. Takhle to musím ocenit jen objektivně. Lepší 2* ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná sračka, která kazí význam slova žánru horor. Tohle není horor. To natočil nějakej uchyl, co má v hlavě asi totálně nasráno. Parta taliánských fízlů jede na zátah do nějakýho starýho hauzu, kde si je (až na konci) podá nakej gándhi glum a dělá s nima různý, hnusný prasárny. Já snesu krev a gore, ale tohle prostě je film od nemocnýho dementa. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama