Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná historka, ještě ke všemu takového toho ublíženeckého charakteru - vyjebává s ním polská mafie, vyjebává s ním policajtka, která mu slíbila ochranu (i jeho rodině), a manželku má tak blbou,že když jí řekne, aby zmizela i s dcerou, tak ta schválně jezdí kolem domu, aby ji mafiáni vyhmátli. Se divím, že jí spíš nedal před držku, náně blbé. Ve vězení jsou zase všichni proti němu a chtějí ho zabít, ale on se nedá, svou blbou blonďatou manželku miluje až na půdu. Co je na tomhle herdek precizně vystavěného? Prostě jeden ojebávaný proti všem a buď vyhraje, nebo prohraje, no other way. Nuda, fakt. A btw, docela se divím, že té policajtce, co ji hraje Rosamund Pike, taky nějak za odměnu za ten podraz nezkrášlil ciferník. Jinak Clive Owen se tady sotva objeví. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že Kinnaman se konečně dostává k lepším celovečerákům. Hezky strukturovaný akční film, který toho má příliš k vyprávění a ty necelé dvě hodiny jsou mu málo. Krásný začátek se rozjede a ptakticky zvrtne v strmý pád událostí, které se snaží urvat divákovu pozornost plottwisty, ale zapomínají na charaktery postav a celé to pak působí nesourodě, rigidně a shazuje to tak film k do kategorie lepších béček. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo vysvětlit, jaktože já, kdysi filmový znalec a hnidopich a člověk, co měl v merku 90 % herců absolutně neví, kdo je pan Joel Kinnaman???!!??? Ano, teprve v tomhle filmu jsem měl tu čest ho vidět poprvé hrát (a to jenom díky náhodě, že jsem brouzdal filmografií Rosamund Pike a hledal, co jsem s mojí oblíbenkyní ještě neviděl). Popravdě nechápu, že film má "jen tak nízké" hodnocení, protože to je přesně ten typ filmu, který když už si jeho fanda pustí, nemůže udělit méně než 4*. Naprosto autentické, dramatické a drsné bez náznaku pozlátka. Ten šílený pocit, když je hlavní hrdina nechán napospas všemu negativnímu, jsem sdílel od začátku do konce a tenhle film je přesně z těch, který ve Vás po chvíli zanechává pocit beznaděje. Vážně super, jeden z těch top filmů typu "věřit můžeš pouze sám sobě"..................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama