Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....tá úvodná premisa prečo sa mládenec dostal do basy to písal asi scenárista-učeň....potom šéf polskej mafie je v USA-povedzme -ale predtým si v Polsku odpykal 20-ročný trest-a takéhoto pustia do USA ? ....inak celkovo nuda, taká neakčná krimi....ten distribučný názov  filmu (kto to vymýšľa???)   odpovedá kvalite filmu.... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná historka, ještě ke všemu takového toho ublíženeckého charakteru - vyjebává s ním polská mafie, vyjebává s ním policajtka, která mu slíbila ochranu (i jeho rodině), a manželku má tak blbou,že když jí řekne, aby zmizela i s dcerou, tak ta schválně jezdí kolem domu, aby ji mafiáni vyhmátli. Se divím, že jí spíš nedal před držku, náně blbé. Ve vězení jsou zase všichni proti němu a chtějí ho zabít, ale on se nedá, svou blbou blonďatou manželku miluje až na půdu. Co je na tomhle herdek precizně vystavěného? Prostě jeden ojebávaný proti všem a buď vyhraje, nebo prohraje, no other way. Nuda, fakt. A btw, docela se divím, že té policajtce, co ji hraje Rosamund Pike, taky nějak za odměnu za ten podraz nezkrášlil ciferník. Jinak Clive Owen se tady sotva objeví. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

"Tajné" pozadí celého příběhu zaujme a vězeňská část je jeho nutným vyústěním, jenže právě to mělo být o několik tříd výše, což se neděje. To, co se Peteovi povede v závěru, nedává vzhledem k okolnostem příliš smysl a celý nadějný příběh pohřbívá hluboko do béčkových vod. Přitom úvodní zpackaná akce je výborná, ulice mají trefně špinavou a nebezpečnou atmosféru, fajn je i filmově ne zrovna tradiční polská mafie a obsazení vůbec. Postav je tu spousta, což zase příběhu nesvědčí, prostor má pouze Pete, ostatní ho pouze doplňují a i přes hvězdná jména nemají prostor více zaujmout. Mělo to na víc. 65% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama