Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

anderson 

všechny recenze uživatele

Zapliesť sa s poľskou mafiou, federálmi a NYPD je poriadna smola a ak máte rodinu je to defacto rozsudok smrti. Hlavný hrdina hrá vabank a okolnosti i ľudia, ktorých považoval za spojencov nad ním zlomili palicu. Inými slovami sú to vypočítaví hajzli, ktorí si nechcú zašpiniť ruky keď sa namočia do "prúseru". Ak však nemáte v hlave piliny, máte tú správnu motiváciu a kúsok zaslúženého šťastia, je aspoň malá pravdepodobnosť, že z tohto srabu nejakým zázrakom vyviaznete živý... Napínavý policajný triler pri ktorom som po nesmierne dlhej dobe držal hlavnej postave všetky palce a prežíval som s ňou až fyzicky nepríjemné pocity úzkosti z udalostí, ktoré sú neodvratné. To všetko s perfektne a presne obsadenými hercami, pomerne inteligentným scenárom a atmosférou, ktorá hustla každým okamihom. Za štyroch poctivých práskačov. (28.5.2021) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi nečekané a velmi příjemné překvapení! Má to spád, zápletka není úplně tupá jak bývá zvykem, i když vychází ze známých premis, pár scén i vyloženě překvapí.Opravdu klobouk dolů před scénaristou, dlooouho mě film s podobnou tématikou tak nezaujal a nevtáhl do děje. Joel Kinnaman je zvláštní typ herce , kterému tato role celkem sedla, stejně jako Rosamund Pike. Opravdu se dají vytknout v podstatě jen maličkosti. Za mě paráda. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....tá úvodná premisa prečo sa mládenec dostal do basy to písal asi scenárista-učeň....potom šéf polskej mafie je v USA-povedzme -ale predtým si v Polsku odpykal 20-ročný trest-a takéhoto pustia do USA ? ....inak celkovo nuda, taká neakčná krimi....ten distribučný názov  filmu (kto to vymýšľa???)   odpovedá kvalite filmu.... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, jemuž sice nebyla upřena nějaká výraznější mediální pozornost, ale i tak bych doporučil tomuto snímku dát šanci. Snímek natočila jména, která mi sice ve světě filmu nic moc neříkají, ale po zhlédnutí mohu s čistým svědomím říct, že ostudu si neudělali. Ono už samotné herecké obsazení slibovalo nadprůměrnou podívanou, přidejte k tomu atraktivní téma (kde jinde nakouknete do fungování polského gangu) a propadák se z toho stát nemohl. Joel Kinnaman excelentní, věřil jsem mu drsnější tvář, když s někým sváděl bitku jeden na jednoho, ale i tu citlivější polovinu, kdy mu záleželo na jeho rodině. Vedlejší postavy ucházející, zazářila herecká dvojka ztvárňující Poláky (Eugene Lipinski a Mateusz Kościukiewicz), moc prostoru neobdrželi, ale z minima vyždímali maximum. Zápletka se sice asi nedá zařadit mezi ty nejvíce inovativní (část ve vězení mohla být delší), ale ani neurazí. Jen trochu zklame uspěchané finále, kde to tvůrci urychlili a několik věcí zůstalo zbytečně otevřených. I tak ale 65 % ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama