Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čeho jsou rodiče schopni, aby ochránili dceru? Všeho! Komorní psychologické drama jímž se jako černá nit vine strach a bezmoc. A jak se vrší lži, tak se dělají chyby. Chyby, které se nedají vrátit. Zoufalství narůstá a mění se v horor. Za chyby, se totiž platí. Konec jsem tak nějak vytušil, což mi vůbec nevadilo, jelikož tím vše dávalo smysl. Pokud se vžijete do postav, pak si užijete napínavý příběh od začátku až do konce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte mysteriózní film, potažmo horor tak tady jste na špatný adrese. Tohle je čistě psychologický drama který ukazuje jak je rodičovská láska bezbřehá. SPOILER JAKO KRÁVA. BACHA !!!!! Zároveň je to krásnej důkaz toho, že za mladickou nerozvážnost se platí aneb jak Kayla zkurvila život rodičům a nejen jim. Osobně bych byl radši kdyby se ve finále na scéně neobjevila údajně mrtvá Kaylina kamarádka Britney. Navíc story o tom, že kryla svojí kámošku tím, že předstírala její smrt mi přišla hodně banální a naivní i na 8mi letý dítě natož od 15ti letejch puberťaček.....Britney říkala že to bude sranda. HAHAHA. Ať se na mě nikdo nezlobí ale Kayla musela být blbá jak troky když na něco takovýho Britney přistoupila. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Rodice brani svou dceru pred pruserem. Je to prilis stupidni na to, aby to cloveka nejak zasahlo. 90 minut neuveritelneho chovani. Je ale pravda, ze teenageri jsou obcas rebelsti a nepredvidatelni. Par dobrych momentu zde je. Pristihl jsem se, jak rikam "co to delas?" Zaverecny zvrat je dost radikalni. Jiste vykriknete, ale ne strachem. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Miluji tyhle nevšední thrillery. Horor to určitě není, takže za tímto účelem film určitě nesledujte. Rodiče začnou krýt vlastní dceru, která spáchala ten nejtěžší zločin. I když se jim do toho ze začátku moc nechce, převážně matce, tak člověk jen čeká, kam až daleko jsou rodiče ochotni zajít a co všechno jsou schopni udělat, aby svou dceru ochránili před kriminálem. A ten konec ? Totálně mě to rozsekalo, krásný mindfuck. Přesně něco takového jsem očekával a taky dostal. Po celou dobu zde panuje dusivá atmosféra, Mireille Enos hraje perfektně, stejně i Sarsgaard. Za mě tak trochu zapomenutý a nedoceněný snímek od Amazonu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vynervovaní rodiče kryjí dceru, která zabila svojí kamarádku. Mysteriozní to není a do hororu má film také daleko, ale jako psychologický thriller to celkem funguje. Zrežírované je to sice trochu rutinně, ale zasněžená atmosféra je fajn a Mirelle Enos se Sarsgaardem hrají parádně. Zvědavě jsem čekal jak to celé dopadne a pak přišel zvrat, který to celé postavil na hlavu. I když přihlédnu k tomu, že chování dnešních teenagerů se nedá odhadnout, tak mi to prostě nedávalo smysl. A tohle není rozhodně ten typ filmu, u kterého by mě absence logiky neštvala. 35% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)
  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama