Reklama

Reklama

Alien Predator

Trailer

Obsahy(1)

Niekde v džungli Hondurasu stroskotal neidentifikovateľný lietajúci objekt. Špeciálna jednotka americkej armády bola vyslaná zaistiť miesto dopadu, no dostala sa do potýčky s neznámym nepriateľom a bola zničená. Zdá sa, že jeden z jej členov masaker prežil, a tak je vyslaný nový tím, ktorého úlohou je spomínaného šťastlivca nájsť a doviesť ho na základňu. A samozrejme objasniť, čo sa vlastne stalo s ich predchodcami. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další sranec od Asylum ale tentokrát jsem se ani já vyznavač sraček moc nebavil. Nahánečka v lese bez inovace by mi nevadila ale ono se i na Asylum moc ve filmu neděje. A Casting tu byl šílenej ten hlavní hrdina se totálně do filmu nehodil. On celkově i konec by dost divnej. No nic snad se Megalodon a Tomb Invader povedlo lépe. ()

andydul odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne dobre zvládnutý film. Ukazuje príslušníkov americkej armády ako bandu neukáznených a neschopných blbcov. Plukovník si len tak napriek zamietnutiu svojho nadriadeného dá dohromady svoj tím, kde nikto nie je profík a len tak bez plánu a prípravy idú zachrániť predchádzajúcu jednotku, ktorá je pravdepodobne po smrti. Len tak si idú džungľou (kde sa v slnečnom suchom dni neustále parí z úplne suchej trávy), v ktorej sa potichu zakrádajú, aby ich nik nevidel, popritom nahlas žartujú a naozaj nahlas po sebe pokrikujú, čím sa snažia zmiasť nepriateľa a naznačiť mu, že neprichádza niekoľko mužov, ale celá divízia. Použili tzv árijskú lesť. Brilantné. To blikajúce svetielko v optike veliteľovej pušky je super! Takticky sú na tom tiež dobre, všetci idú v rade za sebou, aby prípadnému útočníkovi vpredu stačil len jeden náboj, aby ním prevŕtal prvého aj posledného v rade a šetril tak náklady spojené s výrobou munície. Dialógy sú tiež na vysokej úrovni, muselo to naozaj dlho trvať vymyslieť niečo tak vtipné i múdre zároveň. kamera je skvostná, stále roztrasená a mení uhly, aby vyvolala pocit autetičnosti (ten vo mne vyvolala natoľko), že som film prerušil a šiel si vziať pivo, aby som sa od strachu nezložil) a navodila pocit frustrácie. Frustrovaný som bol počas celého filmu, takže tvorcom zámer jednoznačne vyšiel. A tvár mŕtveho predátora - tak dokonalú masku by nedokázali spraviť ani v 70. rokoch minulého storočia. Už sa teším, keď natočia dvojku! A dúfam, že sa dožijem aj trojky! ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Vždyt to je totální béčko! - Kam šel? To vypadá na regulerní válku - Jak to zdravěj, doprdele? Na to, jak je to amaterský, to není špatný - Tvl, ta psí tlapka na rameni. To se mi snad jenom zdá - Samej negr, to je Hizbaláh? - Todle udělala nějaká partička airsoftovejch nadšencu! - Div, že se sami nepostříleli - Nějak si nevybavuju ženu v prvním Predátorovi jako člena elitního týmu - Takovýdle teplý zmrdi zaslouží vykuchat, ale zase je to práce pro predátory? - Od týdle jednotky bych se držel co nejdál. Jako nečekal jsem žádnej zázrak, ale že to bude takhle špatný, to ne - Kolik to má? - Cant hope to fight this evil - He was giving our position away, tak ho střelil do hlavy, mh - You are fucking MANIAC. Well, your mama (wasnt) complaining last night - Tvl, já se snad dívám na nějakej špatnej film - Co tam dělá ten kouř pořád? - Clear! - Tu diodku v optice radši nekomentuju - This is not good, boss - Thi is no-go - Známky neberem? - Na hlavách místo helem barevný světýlka. Tvl, kdo tomudle dal zelenou? - Jo, to je něco jinýho - These things augmented themselves - No to je hrozná sračka - Fire that shit up - No konečně dobrá scena! - Slyšel jsem Allah Akbar, motherfucker? - Jak se todle mohlo dostat na torrent, nebo do kin? - Jsem zase jednou stáhnul něco, co jsem neměl - Jedna? Za nápad. Já nvm ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Elitní tým je požádán, aby odcestoval na nebezpečnou misi na místo, kde byly viděny neidentifikovatelné objekty. Když dorazí jsou náhle vrženi do bitvy o přežití s vysazenými okupanty. Je záhada, proč vznikl tento další díl z roku 1987 po třiceti lety. Je to nezajímavé, zmatené a do morku kostí nudné. Závěr je vyloženě směšný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem měl v plánu, si dneska pustit nejnovějšího Predátora (Kořist), ale během hledání v přeplněném disku, jsem náhodou narazil na tento kousek. Hned jak jsem zjistil, že jej má na svědomí společnost Asylum ve spolupráci se Syfy, mi bylo jasné, že tady o nic světoborného nepůjde. Ba naopak. A opět jsem se nemýlil. S Predátorem či Vetřelcem to nemá skoro nic společného, snad jen to, že se skupina vojáků vydává na záchranou misi do „džungle“ – no tady to byl spíše les.    Děj samotný moc kvalitní podívané nenabídne, stejně tak originální zápletku nebo dech beroucí speciální efekty. To je všem asi jasné. Místo toho jde o přehlídku chabých hereckých výkonů, nudných dialogů, špatných efektů a téměř nulové atmosféry. Lidi v hadrách z army shopu a s chrániči co se používají při jízdě na kolečkových bruslích či skateboardu, pobíhající sem a tam, světelné (laserové) střely, trocha toho spáleného masa a rádoby mimozemské stvoření v černém brnění. Inu další podprůměrná céčková podívaná.    Postavy se chovají debilně, následuje jedna hloupost za druhou, že u toho bude divák jen kroutit nevěřícně hlavou, nad čímže zase ztrácí svůj drahocenný čas. Tyhle ty levné mockbustery vznikají jen z důvodu toho, že se blíží premiéry očekávaných titulů a tak se jejich tvůrci snaží parazitovat na známých názvech a vydělat nějaký ten dolar pro sebe. Ona se vždycky najde nějaká ta duše, která si jejich filmy koupí – nebo jde prostě jen o příznivce levných céček. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama