Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Neskutočné prekvapenie. Príbeh úplne odsýpa, scenár je dokonalý a atmosféra skvelá. Dlho sa mi nestalo, že som sa na film pozeral s pootvorenými ústami (že čo?) a naozaj som nevedel kam sa to celé bude uberať a ako to vlastne skončí. Posledná hviezdička ušla len kvôli niektorým technickým (filmárskym) nedokonalostiam. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

The Perfection je vážně dokonalost. Zároveň horor s několika zásadními zvraty, který jsem málem úplně přehlédl a náhodou na něj zřejmě po delší době narazil ve watch-listu a musím říct, že něco tak morbidního a syrového jsem už dlouho neviděl. Nic si nezjišťujte a těch 90 min tomu věnujte, je značná šance, že budete pobouřeni, ale třeba vás to semele jako mě...90% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Bože, to bylo blbý. On to hlavně NENÍ ani trochu horor. Je to lesbický revenge thriller. Má to super kameru, má to dva nečekané zvraty (i když - od toho tetování na zádech stačilo zapnout mozek a ani ty zvraty moc překvapivé nebyly). Je to nechutné - ale vlastně zbytečně. Všechny scény jsou taaak zbytečně přehnané. Všechno šlo odvyprávět bez těch zavádějících a samoúčelně nechutných scén, přidat trochu komorního napětí a sáhnout na strunu psychologičtěji pojaté hrůzy, ale ne, pan režisér si musel ukojit nějaké své lesbicko-tomboy a kdoví jaké další úchylky, až z toho ta úchylnost ční všemi směry a sráží celý ten jinak docela zajímavý koncept do kytek. Fuj, to se mi to nelíbilo, je to urážka diváků. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat obsahem a naopak nedal odradit místním hodnocením. Chyba, za kterou naštěstí nemusím zaplatit jako postavy, které si Shepardova chorá mysl vymyslela, ale stála mě "pouze" 90 minut času. Zapomeňte na drama z hudebního prostředí. Resp. ano, prvních cca 20 minut se tak The Perfection tváří. Jenže zcela plynule to přejde v thriller, který je postaven na několika za vlasy přitažených momentech, a který následně vygraduje v nemístně hororové finále. Jde o zástupce typicky sračkovitého scénáře, který se pokouší obalit zbytečnou fyzickou brutalitu hloupým příběhem. Se slabší produkcí a horšími hereckými výkony, by to bylo pouhé béčko s artovými ambicemi. Kdyby to nebylo tak nesmyslně fyzické, mohla to být skvělá záležitost. Ale to je jako napsat, že kdyby se nepoužila bulka a mleté maso, mohl to být skvělý hamburger. Shepardově "tvorbě" se budu vyhýbat obloukem. Ty dvě hvězdy jsou za herecké výkony obou děvčat a za těch pár minut smyčců. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Umelecké horory nie sú mojou šálkou kávy, česť výnimkám (Suspirie). The Perfection tou výnimkou nebude. Na jednej strane oceňujem originálnosť projektu (čo je cenné zvlášť v dobe, kedy je každý druhý horor kópiou prvého), niekoľko dobrých scén, konzistentnú atmosféru a sympatické hrdinky v čele s Allison Williams (Uteč). Ale proste ma to strašne nebavilo a prial som si mať to čo najskôr za sebou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama