Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet. To, co se tady dělo, to nedávalo smysl, ale nějakým záhadným způsobem to bavilo. Nejdřív se příběh zaměří na dívčí duo a la Apocalyptica, aby se rozjelo lesbické drama. To se následně převede do psychedelického hororu, aby to pokračovalo konspirační teorií o Bambini di Praga. Úlet, ale zábavnej úlet. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Parádní psycho úchylárna, která je výborně napsaná a stejně tak skvěle zahraná, přičemž velký podíl na úspěchu má famózní hudební složka a brutální střih, který se někdy zarývá až moc do morku kostí. Allison Williams jsem si oblíbil v Uteč a evidentně jí podobné role přitahují. V rámci ne úplně tradičního a jasně vymezeného žánru nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jo, první třetina mě slušně přikovala k sedačce, jako divák jsem vůbec netušil, co mohu čekat, takže ze scénáristického hlediska nepadne ani jedna výtka vůči této části. Herecké obsazení, tedy zejména hlavní dvě herečky, podaly nadstandardní výkon, u kterého jsem místy chrochtal blahem. A poté ta atmosféra.......parádní thriller, kde se mi z některých sekvencí rozhodně dobře od žaludku nedělalo, takto to má vypadat.....Jenže pak přišel obrat o 180 stupňů, scénáristům asi začalo strašit ve věži, protože tak zajímavě rozehranou partii dovedli do úplně diletantského konce, jenž se jim možná zprvu mohl zdát nesmírně vymyšlený a promakaný po všech stránkách.......já to ale vidím přesně z opačného úhlu, ty zvraty neměly hlavu ani patu. Což o to, herecky povedené dílo a soundtrack taktéž nefungoval jen jako páté kolo u vozu, ale ta druhá polovina to shodila hodně nízko. A ten úplně poslední záběr tomu nasadil pomyslnou korunku. Za mě dávám 40 % ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

První polovina je super, pak se stane taková blbost, která celej film docela domrví a celou atmosféru vytratí. Ono by to ani nemuselo být po příběhové stránce špatné, ale to finále je už nesmyslné. I přes to jejich chápání. Takhle by se to prostě nestalo. Ta první klíčová scénka je ještě pěkná, ale stejně bych se držel původního plánu. Snímek zachraňuje pěknou Williams a soundtrack, víc k tomu dodat netřeba. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojlerový poplach! Dvě neheterosexuální čelní cellistky čelí sbormistru Kulínskému. K tomuto čelyndži se staví čelem i cellem, ukáží milému úchylovi zač je toho Apocalyptica, a ten má pak z toho pedofilního píchání leseb starostmi orosené čelo, které si nakonec nemá čím otřít, a dost ošoupaná cella. Je z toho mile bizarní, solidně zvrat(k)ová i zvrácená, hravá a veskrze originální amputační taškařice, kterou někdo satanžel označil jako horor, a tak tomu zdejší „hororoví experti“ hystericky kurví rejtynk, protože se buď nedočkali tupého dvouhodinového skřípání panty otravnou ektoplasmou, anebo jsou to prostě oživlé mrtvoly s očekávanou nekrózou v dutině lebeční, co si „hru na cello“ vykládají jako mongoloidní, dutě znějící pleskání rukama nad nadočnicové oblouky, basový klíč nosí dle nich na svazcích dozorci, a tudíž nejsou s to pobrat jemné nuance perfektně vyladěných suit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama