Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

alchac 

všechny recenze uživatele

Duet pro sekáček a dranžírák, ke kterému si napsal part sám pan Šoustakovič, neboť jeho progresivní výukové metody založené na perfectním spojení idů učitele a žákyně mu prochází toliko do okamžiku, než následkem toho jebání jednomu jeho produktu jebne tak, že vyjebe s dalším jeho produktem, jemuž následně podá (resp. sebere) pomocnou ruku a ruku v ruce pak maestrovi ukážou, zač je toho heimnar. Neotřele bizarní, doprovázené příjemným mrazením v zádech a pohled na Williamsku bez fíkáče rozhodně neurazil mé náročné znalecké oko. Celkově vzato téměř perfektní, i když na kung-pao si po zhlédnutí asi hodně dlouho nezajdu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

The Perfection je vážně dokonalost. Zároveň horor s několika zásadními zvraty, který jsem málem úplně přehlédl a náhodou na něj zřejmě po delší době narazil ve watch-listu a musím říct, že něco tak morbidního a syrového jsem už dlouho neviděl. Nic si nezjišťujte a těch 90 min tomu věnujte, je značná šance, že budete pobouřeni, ale třeba vás to semele jako mě...90% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojlerový poplach! Dvě neheterosexuální čelní cellistky čelí sbormistru Kulínskému. K tomuto čelyndži se staví čelem i cellem, ukáží milému úchylovi zač je toho Apocalyptica, a ten má pak z toho pedofilního píchání leseb starostmi orosené čelo, které si nakonec nemá čím otřít, a dost ošoupaná cella. Je z toho mile bizarní, solidně zvrat(k)ová i zvrácená, hravá a veskrze originální amputační taškařice, kterou někdo satanžel označil jako horor, a tak tomu zdejší „hororoví experti“ hystericky kurví rejtynk, protože se buď nedočkali tupého dvouhodinového skřípání panty otravnou ektoplasmou, anebo jsou to prostě oživlé mrtvoly s očekávanou nekrózou v dutině lebeční, co si „hru na cello“ vykládají jako mongoloidní, dutě znějící pleskání rukama nad nadočnicové oblouky, basový klíč nosí dle nich na svazcích dozorci, a tudíž nejsou s to pobrat jemné nuance perfektně vyladěných suit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v popisce k filmu bohatě stačí drama / thriller, horor to opravdu není, tak proč si tahat kšandy. Film na mě každopádně velmi dobře fungoval, dokud ho tvůrci nepokazili vsuvkami s vysvětlivkami pro lidi bez představivosti, kdyby jich nebylo, hodnotil bych o hvězdičku výš. Mimochodem, ani ve snu by mě nenapadlo, že ještě objevím novou sexuální praktiku (zvlášť ve filmu prostoupeném hrou na cello), ale fisting bez pěsti mi dokázal, že nic není nemožné. 3*+ ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Fakt rozporuplný snímek. Dvě violoncellistky (teda Elizabeth je asympatická hysterická kráva) z úchylné Bachoffovy akademie se potkaly po nějaké době (dejme tomu těch 10 let, co bylo uvedeno). Spolu si zatančí takový podivný 90minutový tango, kde se předhání, kdo bude vést. Některý scény super a hlavně šok v nečekaném vyobrazení jednotlivých plánů fungoval efektivně (opravdu mě to šokovalo a vydal jsem ze sebe dokonce kombinaci zájmena a vulgarismu)... Jako celek taková patlanina - vypointování hlásalo solidní sračku. Fakt rozporuplný snímek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama