Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo menej dodrbané, než ksicht Erin Moriarty. Ono aj najslabšia séria Boys má oproti iným seriálom latku nastavenú setsakramentsky vysoko. A napriek WTF twistom (to čo malo byť s tým Frenchieho úletom??) a nevyhnutnému nakloneniu sa k woke agende, je štvrtá séria taktiež zábavnejšia a akčnejšia, než by sa zdalo. Nové postavy (Sage, Webweaver) sú výživné, ennisovské trademarky funkčné a finále ma privádza k jedinej otázke: kedy bude další GenV? Spin-off so Soldier Boyom? Hocičo...?? ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtí Boys nepřekvapivě neztratili nic na své brutalitě, ba naopak tvůrci přišli snad s ještě většími nechutnostmi. A s přibývajícími sezónami snad u však seriálů vyvstává otázka, zda-li děj není přiliš natahován či že tvůrci nevědí co dělat s některými postavami a prvotní kouzlo už je zkrátka pryč. Do jisté míry do platí i u Bandy, v polovině série jsem u celých hodinových dílů měl občas unavenější pohledy a říkal jsem si, kdy už je Homelander konečně všecky sejme a závěrečná pátá řada bude o jiných postavách. To hlavní vyrovnání nás samozřejmě čeká až za dva roky (jsem rád, že producent Kripke a spol nemají i přes konstantní velkou sledovanost tendence natahování do nekonečna) a jenom doufám, že v komiksových sešitech ještě nějaké ty velké události zbyly. Na závěr dodám, že jsem se celkem dost těšil na mého oblíbence Jeffrey Dead (haha) Morgana, jež se snad původně měl objevit už ve třetí sezóně, ale bohužel jeho postava mě příliš nesvědčila a spíše jsem doufal, že osvěží nějaké schopnosti z Watchmen, což se však nestalo. Tak třeba příště má ještě něco v rukávu s Butcherem schovaného. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky dlouhého čekání jsou u konce. Banda totiž přistála na naše obrazovky se 4. řadou, nyní již potvrzenou jako předposlední. A já jsem zase celkově spokojen, ikdyž by se pár nedostatků našlo. Nejdříve se ale podívejme na pozitivní stránku věci. Postavy zůstaly v zásadě při starém, což kvituji (ano, absence Soldier Boye byla chvílemi citelně znát, ale uvidíme, jakou roli dostane v páté sérii). Homelander opět vévodí (už jsem to zmiňoval několikrát...ale Anthony Starr je jedním slovem démonický!). Ale on i takový Butcher mě svým vývojem překvapil. Jeho proslovy se sebou samým mě bavily...A ten závěrečný masakr z jeho strany navnadil na pokračování. Jsem vážně jako na trní, co s jeho postavou zamýšlí do budoucna...Akce opět slušná, i to šťavnaté gore se dostavilo. Co bych tedy vytkl? Mám-li být upřímný, tak se hlavní dějová linka moc neposunula. Opravdu to vypadalo, že si touto sérií autoři pouze připravují půdu na grandiózní finále...Což malinko zamrzí...Ale stále se jedná o kvalitní podívanou, to bezesporu...Za mě dávám 8/10 P.S. A teď to dlouhé čekání :( ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není seriál, tohle je světový klenot. Jednoznačně nejpoutavější, nejzábavnější a nejlepší věc, která ve 21. století v kinematografii vznikla, protože držet 4 série takovouhle laťku a ve všech aspektech vynikat prostě nezvládne nic jiného než The Boys. Pátou sérii chci hned teď, protože čekat na ni fakt nezvládnu. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (36)

Reklama

Reklama