Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není seriál, tohle je světový klenot. Jednoznačně nejpoutavější, nejzábavnější a nejlepší věc, která ve 21. století v kinematografii vznikla, protože držet 4 série takovouhle laťku a ve všech aspektech vynikat prostě nezvládne nic jiného než The Boys. Pátou sérii chci hned teď, protože čekat na ni fakt nezvládnu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky dlouhého čekání jsou u konce. Banda totiž přistála na naše obrazovky se 4. řadou, nyní již potvrzenou jako předposlední. A já jsem zase celkově spokojen, ikdyž by se pár nedostatků našlo. Nejdříve se ale podívejme na pozitivní stránku věci. Postavy zůstaly v zásadě při starém, což kvituji (ano, absence Soldier Boye byla chvílemi citelně znát, ale uvidíme, jakou roli dostane v páté sérii). Homelander opět vévodí (už jsem to zmiňoval několikrát...ale Anthony Starr je jedním slovem démonický!). Ale on i takový Butcher mě svým vývojem překvapil. Jeho proslovy se sebou samým mě bavily...A ten závěrečný masakr z jeho strany navnadil na pokračování. Jsem vážně jako na trní, co s jeho postavou zamýšlí do budoucna...Akce opět slušná, i to šťavnaté gore se dostavilo. Co bych tedy vytkl? Mám-li být upřímný, tak se hlavní dějová linka moc neposunula. Opravdu to vypadalo, že si touto sérií autoři pouze připravují půdu na grandiózní finále...Což malinko zamrzí...Ale stále se jedná o kvalitní podívanou, to bezesporu...Za mě dávám 8/10 P.S. A teď to dlouhé čekání :( ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně dost vyvážený seriál, nicméně teď už si troufám říct, že sudé série jsou prostě ty slabší - snad to bude platit i dál a závěrečná pětka vytře všem zrak. Hřiště má připravené pro moc pěknou hru - nejde jen o občanskoválečnou tematiku, nýbrž taky o fakt, že celá řádka hlavních i vedlejších postav je momentálně se statusem "unknown" někde poblíž a můžou kdykoliv nevyzpytatelně zasáhnout. Za rýpáníčko do politických a konspiračních volovin dík. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Greece, Rome, all democracies, they fail because people are fucking stupid. You don't need an army of Supermen like nazi bae wanted... so German. If you crush the masses, who builds your monuments? Who tongues your taint? No. The people will tear it apart themselves, just got to nudge 'em a little. Then you get to swoop in, be the one saving it." ()

TheHofi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, můj maraton je přerušen do doby než dostanu pátou a posledni serii Bandy a to čekání bude pro mě nekonečný, páč je to furt naprosto dokonalý. Já tady opravdu nevím, co bych psal ja ten seriál prostě miluju a vše tu funguje emoce, humor, akce zkrátka furt to funguje stejně jako předtím takže 100% a prosím tu pátou sérii co nejdřív, protože to určitě bude absolutní nářez. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • Původní název epizody zněl „Assassination Run“. Kvůli neúspěšnému atentátu na Donalda Trumpa dne 13. července 2024 byl ale nakonec změněn. (BaronMartin)
  • Homelander (Antony Starr) se zde poprvé objeví v jiném oblečení, než ve svém ikonickém superhrdinském obleku. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno