Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně tady tak nějak souhlasím s všeobecným názorem - trochu slabší série, ale pořád slušná podívaná a hlavně dobrá předehra pro závěr, který snad bude vskutku fookin diabolical. Zase se mi tady dokázalo, že na některých postavách mi vlastně vůbec nezáleží (Frenchie) a jiné pořád baví stejně jako doposud (Homelander). Místy snad ta snaha šokovat a znechutit už začíná být spíš na škodu (Webveaver) a politická satira leckdy působí trochu příliš na sílu, ale holt asi bylo potřeba dát jasně najevo, z koho si seriál dělá prdel, protože ne každému to doposud docházelo, navíc nějakou extrémně sofistikovanou dekonstrukci současné politické situace v Americe od téhle show ani nechci, zvlášť, když je to vlastně ve skutečnosti stejně mnohkdy totální fraška a přehlídka lidské stupidity. To, co jsem chtěl, jsem pořád dostal ve štědré míře a rád tak odpustím, že to přišlo i s ne zcela zanedbatelnou dávkou nechtěného. 8/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá nejslabší série ale pořád se skvělými momenty, kdy vévodí druhá půlka série s Homelanderem v čele. Jeho přerod v psychopata, Butcherův osud je prakticky zpečetěn a chystá se obrovský finále, na který se těším, protože snad všichni umřou. Představení nových postav nebylo na sílu a byly sympatický, nejvíc Sage. 4* a.k.a 85% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není seriál, tohle je světový klenot. Jednoznačně nejpoutavější, nejzábavnější a nejlepší věc, která ve 21. století v kinematografii vznikla, protože držet 4 série takovouhle laťku a ve všech aspektech vynikat prostě nezvládne nic jiného než The Boys. Pátou sérii chci hned teď, protože čekat na ni fakt nezvládnu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom jak rozdala karty třetí série jsem od té čtvrté čekal nekončící řežbu a je tak docela zklamání, že místo toho se Boys jen většinu času motají v kruhu a děj se nijak významně neposouvá. Kvituji větší prostor pro Deepa (který potvrdil že je prostě kok*t) a A-Traina (který toho má naopak plné zuby) a opětovně výborné trefování se do současné reálné (nejen) politické situace, ale na druhou stranu je tu mizerná Franchieho linka nebo upozadění Butchera a jeho propadání se kamsi do větší a větší psychózy. Celé to přešlapování na místě tak nakonec zachraňuje primárně Homelander, který se postupem času stal nejpropracovanější postavou a je stejně tak k smíchu jako budí regulérní hrůzu. Anthony Star tady definitivně strčil všechny do kapsy a nezbývá než doufat že poslední série nabídne konečně to co divák čekal už nyní…70% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama