Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (84)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kripke se rozhodl, že v každé sudé sérii sešlápne nohu z plynu, a tak jako v slabší druhé i v té letošní čtvrté si vybírá svou nepříliš silnou chvilku, nejspíš aby nabral síly na to finále, kde od něj po tomhle rozjezdu všichni očekáváme velké věci. V samotném závěru rozdal karty slušně, tak bych si moc přál, aby nás už dále nezklamával a aby se všichni hrdinové i antihrdinové dočkali řádného konce. [viděno na Prime Video] ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čtvrté sezóně napíšu jen pár bodů, páč víc si vážně nezaslouží. Práce s postavami se zadrhla a pár jich vážně přesluhuje. Hlavní děj by se dal odvyprávět v polovině času. Sage jako postava je dobrý nápad, ale provedení kulhalo na obě nohy. Nezobrazil se žádný geniální, zlovolný plán. Spíše se nějak dotlačil do konce a věřit, že to byl plán nejchytřejší osoby na planetě, je smutné. Provedení nestálo za moc. Naštěstí je k dispozici pořad úžasný Homelander, narážky na současné dění a samozřejmě všedupřítomné krvavé násilí. Přesto se jedná o nejslabší sezóna seriálu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě kvalitativně dost rozporuplná série. Rozjezd přes první tři díly je dost utahaný, vysloveně na pěst je linka Frenchieho, která je každýmu u prdele. Nepomůže ani upozadnění Butchera, který tu má kromě posledního dílu jen pár štěků. A co si budeme nalhávat, Městský a Hvězdaa jsou hlavními tahouny a když upozadníte jednoho z nich, seriál ztratí. Tradičně na přesdržku je i Moriarty, které nepomůže sebelepší plastika xichtu. Abych ale zbytečně nekazil dojem, pořád se jedná o supr seriál, který nebude mít konkurenci, ani kdyby se o to někdo snažil. Krásně se trefuje do všeho kolem, černý humor zde srší jak krev z mrtvol (Homie a jeho názorná ukázka "roztrhnu tě vejpůl" je boží), úchylárny mají stále nápad (u mučení "Webweavera" jsem umíral smíchy) a všechny události dávají vizi, že pátá a poslední série bude dost o chcípání všeho a všech. Nelze se netěšit. PS: Jeffrey Dean Morgan je pochopitelně roven Městskýmu co se týče tahounství, on snad ani neumí být nevýrazný. Skvělá castingová volba. ()

Eso_pwned 

všechny recenze uživatele

Naprostý dno neoliberálního propagandistickýho odpadu s trapně očividným zakončením. Absolutně ubohá, evidentní a hlavně špatná propaganda pro úplný kretény s IQ pod 90. Většina postav už je uplně o hovně, kromě Homelandera a Deepa, kteří tam už stejně skoro nejsou. Zakončení nedávalo žádný smysl, vyvolalo ve mně jen negativní emoce pohoršení nad kvalitou tohoto seriálu. Jak tohle mohl nějakej idiot vyblít na papír a říkat tomu scénář je mi naprostou záhadou a ještě větší záhadou je mi místní červený hodnocení 4.série. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (35)

  • Kaskadéra Koye hraje John Koyama, držitel Emmy a opravdový koordinátor kaskadérů pro seriál. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama