Reklama

Reklama

Banda - Série 4 (2024) (série)


Oddělení podpásovek (S04E01)

(epizoda)
  • USA Department of Dirty Tricks

Obsahy(1)

Po půlroce od incidentu, kdy Homelander zabil demonstranta, probíhá soud o tom, zda to byla vražda či nikoliv. A banda samozřejmě pokračuje ve svém boji. Ale co Butcher, kterému se mozek po látce V pomalu mění v pouhou černou kaši. Dokáží stále v tomto stavu něco dokázat? Obzvláště pak, když Homelander zjistí, že může skutečně dělat cokoliv chce? (FrankSusta)

(více)

Recenze (13)

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já to teda jako milovník tohodle seriálu napíšu. Nelíbilo se mi to. StarPlasticLight uplně příšerná a zachraňuje to jenom houmlendr. Asi se schválně rozhodli vypustit první 3 díly najednou, protože je to nic moc. Krypky ale umí překvapit a těším se na další díly. Ale od druhé serie jsou první tři díly čtvrté serie nejslabší. Sorry jako. ()

Martyrium 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ musím uznať, ze až na pár klasických The Boys hlášok a pár krvavých výstrelkov je to zatiaľ asi najslabší rozbeh. Dúfam ze sa to v ďalších častiach zmení a nenaplnia sa tak reči o znizujucich sa rozpočtoch. The Boys by si to nezasluzili. Deep a A-train tam majú veľmi slabé party, dokonca i Butcherovi ten (pozor bojler) nádor zrejme bráni v hláškovaní. Uvidíme ()

Reklama

Dody345 

všechny recenze uživatele

Upřímně docela zklamání. Jsou v tom postavy, které má člověk rád, ale je to takové nudné. Erin Moriarty vypadá minimálně na 50 a je na ní opravdu hrozný pohled. Nová postava nejchytřejší hrdinky je otravná. A Frenchie? Tři série budují pouto a vztah mezi ním a Kimiko a v prvním díle 4. série to prostě hodí vše do koše a je z něj najednou gay... ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat světa plného politiky, psychologie, vzájemné chemie, reálných podobenství a divadélek hraných jedním na druhého, který vlastně nikdy neodešel - ať už proto, že tímhle serošem fakt žiju, a nebo proto, že má takový přesah. Na první epizodu čtvrté série jsem se neuvěřitelně těšil a po za mě ne moc extra Gen V tvůrci opět dokázali, že to zkrátka umí, jen občas ulítnou. Je to opět nádherně vyváženě nevyvážený (nebo nevyváženě vyvážený?) mix všeho, co činí tuto (filmařskou) bandu tak přitažlivou (a opakuji, že (jen) násilí to není!!!). A zcela upřímně... otvíračka týhle řady mi asi sedla o něco víc, než ta v předchozí sérii (nějak mi nepřišlo, snad jako kdyby říkali: ''Hele, co vše umíme...''). Sakra, to má spád! ()

MartinCS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to vyloženě zklamání, to ne. MM je nějaký menší a taky vypadá, že má nohy do O. V předchozích dílech jsem si toho nevšiml. Zakázali mu snad brát steroidy? Frenchie se na stará kolena dal na kouření doutníků? Jeho gay romance mne ani v nejmenším nezajímají, vlastně mne nikdy nezajímala ani jeho romance s Kimiko. Celkem mne to nudí. :-/ A Starlight, ó ta krásná Starlight - asi byla na plastice, protože vypadá hrozně. Vyzáble, nezdravě, slabě. Doufám, sakra že jo, že se další díly trošku proberou. Nebylo to špatné, líbilo, ale ... snad neusnuli na vavřínech a neudělali z toho další WOKE SHIT! Uvidíme. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku a konci epizody hraje píseň „God Save the Queen“ od Sex Pistols. (FrankSusta)

Reklama

Reklama