Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po půlroce od incidentu, kdy Homelander zabil demonstranta, probíhá soud o tom, zda to byla vražda či nikoliv. A banda samozřejmě pokračuje ve svém boji. Ale co Butcher, kterému se mozek po látce V pomalu mění v pouhou černou kaši. Dokáží stále v tomto stavu něco dokázat? Obzvláště pak, když Homelander zjistí, že může skutečně dělat cokoliv chce? (FrankSusta)

(více)

Recenze (20)

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já to teda jako milovník tohodle seriálu napíšu. Nelíbilo se mi to. StarPlasticLight uplně příšerná a zachraňuje to jenom houmlendr. Asi se schválně rozhodli vypustit první 3 díly najednou, protože je to nic moc. Krypky ale umí překvapit a těším se na další díly. Ale od druhé serie jsou první tři díly čtvrté serie nejslabší. Sorry jako. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani asspic Butcherovic páté díry nedělá tuto epku ostrou a zajímavou tak, jak jsme byli zvyklí. Víc černochů, víc gayů....spíš než Baník, pyčo!, je to FC Most, vole. Miss žárovka vypadá nepochopitelně staře, rybák s tretrou jsou jen do počtu...nebýt standardně výborného Houmiče a nesmrtelné Miss Turecko, byla by to dost nuda. Zatím zklamání, které mírní jen radost, že jsou The Boys zase zpět. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat světa plného politiky, psychologie, vzájemné chemie, reálných podobenství a divadélek hraných jedním na druhého, který vlastně nikdy neodešel - ať už proto, že tímhle serošem fakt žiju, a nebo proto, že má takový přesah. Na první epizodu čtvrté série jsem se neuvěřitelně těšil a po za mě ne moc extra Gen V tvůrci opět dokázali, že to zkrátka umí, jen občas ulítnou. Je to opět nádherně vyváženě nevyvážený (nebo nevyváženě vyvážený?) mix všeho, co činí tuto (filmařskou) bandu tak přitažlivou (a opakuji, že (jen) násilí to není!!!). A zcela upřímně... otvíračka týhle řady mi asi sedla o něco víc, než ta v předchozí sérii (nějak mi nepřišlo, snad jako kdyby říkali: ''Hele, co vše umíme...''). Sakra, to má spád! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mesto je rozdelené na dva fankluby a to na klub Starlight, ktorá odišla zo Sedmička a samozrejme klub Homelander. Prezidentské voľky zrejme vyhrá vražedná senátorka. Butcher je na sračky a do Sedmičky sa dostáva nový superintelignetný člen. Prevedenie: Tak takto nasilu natlačených buzerantov do hlavnej dejovej linky som už dávno nevidel. Vzťah budovaný 3 série je poslaný do sračiek iba pre to aby seriál naplnil kvóty. Tvorcvoia majú šťastie, že mám "The Boys" tak rád. 88% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Butcher a Homelander (stáří přináší mimo šedých chlupů i víc tuku v oblasti obličeje) se rozjíždí každý svým neodvratitelným směrem a typickým hláškováním. Frenchie je bi (woke shit je tam navíc), ale přežiju, to MM zničehonic shodil jako smažka  (a nemá bradu). A Starlight si nechala udělat plastiku a předstírá, že její obličej... její propadlý vosí obličej tak jen vypadá v rámci role. Bavil jsem se, ačkoliv spíše karikatuře jednání samotných postav, nicméně e01 zanechává takový nejasný pocit, jestli tohle bude spíše černá nebo tragikomedie, nebo co to vlastně bude. Necítím se moc podobně jako dřív. Snaha napsat něco smysluplného tu ale určitě pořád je. Nicméně to bylo takové pim sem, pim tam, hlavně ať se něco děje. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejujetější seriál současnosti je zpátky a v téměř plné síle. Některé postavy mi chyběly, u některých mi došlo, jak moc mě s*aly tehdy a jak moc mi budou pít krev nejspíš nadále, ale to je zjevný účel jejich přítomnosti. Na plný kvalt to zatím není, ale nudit se tu rozhodně nebudete. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What whould GRETA say?"..."No, the people will tear it appart THEMSELVES"...."Statistically it is inevitable". Zial, ked vidime ako hlupe masy zacijnaju rozkladat svojou volbou demokracie, neostava, nez suhlasit s "najmudrejsou cernosskou SUB-kou. :) Celkovo vo mne epizoda zanechala pocit recyklacie, ci dokonca nudy. Obcas i otravovali niektore zlahcujuce linie pard hrdinov. Skoda. Azda to dupne na plyn a uvidime nove napady. A ozaj - nova tvar- Negan z TWD (Jeffrey Dean Morgan) a zrjem vyratana stavka na istotu do buducna? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty jo, čtvrtá sezóna a nepřijde mi, že se nikam posouváme. Butcher jde zase po Homelanderovi a už to začíná být docela nudný. Obě postavy se nesnáší, obě postavy se setkají každý díl, ale ani jedna to pro potřeby neděje s tím druhým neukončí. Fakt bych byl rád, kdyby se to posunulo už jiným směrem. Navíc partička z Bandy mě přestává bavit a přijde mi, že se tam každý již vyčerpal. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se asi jedná o předposlední řadu. Z prvního dílu to zatím vypadá jako kvalitativní sešup. Nenechte se zmást, všechny ty ingredience, které na tom seriálu máme rádi, tam jsou. Brutalita, humor, politikaření, satirické popichování, bizarnost přes čáru. Ale podobně jako Erin Moriarty nám to poněkud zkostnatělo. Zápletce zatím chybí to pověstné masíčko, důvtip ale hlavně vychytralost. Zatím to působí, že seriál trochu spadl na úroveň toho, z čeho si dělá legraci. Postavy se chovají nekonzistentně, noví příchozí úplně neomámí, stáří známí začínají lézt na nervy v jejich střídmé zacyklenosti a někteří by tam už dávno nemuseli ani být. Nehledě na pár vedlejších linek, které by tam vlastně vůbec nemusely být. A to tempo je takové...halabala. Zábava pořád, ale teda kouzlo už je asi pryč. ()

Martyrium 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ musím uznať, ze až na pár klasických The Boys hlášok a pár krvavých výstrelkov je to zatiaľ asi najslabší rozbeh. Dúfam ze sa to v ďalších častiach zmení a nenaplnia sa tak reči o znizujucich sa rozpočtoch. The Boys by si to nezasluzili. Deep a A-train tam majú veľmi slabé party, dokonca i Butcherovi ten (pozor bojler) nádor zrejme bráni v hláškovaní. Uvidíme ()

Dody345 

všechny recenze uživatele

Upřímně docela zklamání. Jsou v tom postavy, které má člověk rád, ale je to takové nudné. Erin Moriarty vypadá minimálně na 50 a je na ní opravdu hrozný pohled. Nová postava nejchytřejší hrdinky je otravná. A Frenchie? Tři série budují pouto a vztah mezi ním a Kimiko a v prvním díle 4. série to prostě hodí vše do koše a je z něj najednou gay... ()

MartinCS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to vyloženě zklamání, to ne. MM je nějaký menší a taky vypadá, že má nohy do O. V předchozích dílech jsem si toho nevšiml. Zakázali mu snad brát steroidy? Frenchie se na stará kolena dal na kouření doutníků? Jeho gay romance mne ani v nejmenším nezajímají, vlastně mne nikdy nezajímala ani jeho romance s Kimiko. Celkem mne to nudí. :-/ A Starlight, ó ta krásná Starlight - asi byla na plastice, protože vypadá hrozně. Vyzáble, nezdravě, slabě. Doufám, sakra že jo, že se další díly trošku proberou. Nebylo to špatné, líbilo, ale ... snad neusnuli na vavřínech a neudělali z toho další WOKE SHIT! Uvidíme. ()

g.i.orge 

všechny recenze uživatele

Je to tak divně... slabý. Nemá to žadný "drajf". U třetí série jsem musel bindžnout všechny tři uvolněné díly najednou. Tady není nic... co by rvalo koule už od začátku. A teď jsem koukal na první epizodu a pak jsem to vypnul. Dám to dál a snad to nabere trochu švih. Jako, že Frenčí po třech sériích najednou zjistil, že je na kluky (nebo obojí?) OK. S tím bych asi problém úplně neměl. Ale ta divná, superchytračka má být náhrada za Soldier Boye? Novej Noir? Jako kde se tam k..rva vzal. Jesli je z GEN V, tak to mě fakt nebere. A navíc - mluví? MotherMilk - Brother éééé. Starligh byla divná už ve trojce. Tak snad Bucher a jeho staronový kámoš, ještě něco rozjedou...EDIT.Jo druhá a třetí lepší. The BOYS are back!!! :) ()

Broomen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kde začít? Třeba "nepovedenou" plastikou Erin Moriarty, o které se na netu psalo už půl roku? Nebo Laz Alonso a jeho ozdravná kůra alá Kurt Cobain... No, a nebo rovnou ke změně sexuality jedné z postav? Teda on je Frenchie bisexuál jak jsem se dočetl na "moudrých webech" a tudíž žádný podvod na diváka se prý nekoná... Osobně jsem za oznámený konec seriálu rád, ale i tak doufám, že to nejlepší by teprve mohlo přijít! ()

Reklama

Reklama