Reklama

Reklama

Věděli jste, že globalisté dávají do jídla chemikálie, aby z nás udělali gaye? Že Dakota Bob je démon z pekla a že Měsíc není skutečný? Zjistěte, co nechtějí, abyste věděli, na #TruthCon! (Prime Video)

Recenze (27)

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina z toho byt jakasi rozverna groteska, preferoval bych ponekud jine smerovani. Se slzou v oku vzpominam na likvidaci neviditelneho v prvni sezone. Bitka z teto episody se zrejme bude libit fanouskum nemych cernobilych grotesek ci Buda a Spencera. Spatne napsany scenar nelze nahradit pomoci akce, gore a nechutnych sexualnich scen antisuperhrdinu jakkoliv jsou hrave a vtipne. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par kratuckych 2-ojminutovych "zjavov". Legenda komedialneho skecu - Will Ferrell hrajuci sam seba. :) "I smell and Oscar nomination...". "Shut UP!" A druha, matka Hughie-ho vynorivsia sa odnikial, v zavere prvej epizody u ocina v nemocnici. Scenka zo zidovskej oslavy dievcata mi prisla napriek gagom a brutalitkam prilis "nasilu". Ozrata Kimiko rovnako. Uprimne, rovnako Sergiho romanik z minuilosti, Starlightina linia kompletne, ci Deep-ova hlupa "awkwardnost", v stvrtej serii uz vobec neposobia originalne. Ako-tak to drzi uzierajuci sa Butcher nad hrobom a nevypocitatelny Homelander so "synkom"-Ryanom, ktory ma slusnu "punching-face". Som zvedavy akurat na to, ako "skonci" najmudresia, ale i najkrehkejsia "SUP-ina", inak je to zatial bieda a vobec nezdielam nadsenie. 40% ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém s těmito hodinovými díly, kde se toho moc nestane. Frenkieho chtějí více polidštit, ale v rámci "drsné" Bandy to má spíše opačný efekt a jeho románek mě absolutně nezajímá. To samé mohu říci o zbytku Bandy, která dělá neustále to samé dokola se stejným výsledkem se stejnými problémy v týmu - bohužel se to nikam neposouvá. Škoda, že je to postavené na nich a ne na Sedmičce. Homelander, Deep, A-Train a ostatní mají daleko více vrstev k prozkoumání. A vysvětlí mi někdo tu pitomou scénu, kdy lidi od Homelandera mají Bandu zase na lopatách, míří na ně zbraně a oni z toho zase vyváznou? To je furt dokola. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že ve 4. sérii seriál chvílemi vykrádá sám sebe. Točí se to v bludném kruhu a chvílemi je to furt to stejné dokola. Naštěstí seriál trefně zobrazuje rozdělenou americkou společnost, která dokáže uvěřit kdejaké blbosti (platí to i na nás). Může přijít se skvělou bitkou a nechutným wtf momentem v sauně, ale už jsem asi tak namlsaný z předchozí série, že mi to už prostě nestačí. Naštěstí už to bude jenom lepší. Celkově se mi ale epizoda moc nelíbila, ale co je "špatná" epizoda u Boys, je nadprůměr všude jinde. Takže za mě  lepší poctivé 3 hvězdy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, na patnáct minut byla Banda zpět, ale nejde si nevšimnout, že obsahem toho zbytku neohromuje. Tvůrci přešlapují na místě a odvádí pozornost občas cameem, záběry na péro Mr. Půlkina, nebo na nechutňárny s lízáním prdelí. Lepší než první epa? Za mě ani ne, jen je trochu akčnější a nechutnější. Pořád to není tak úplně ono. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Kaskadéra Koye hraje John Koyama, držitel Emmy a opravdový koordinátor kaskadérů pro seriál. (NiWi)
  • V epizodě zazní výrok: „S tou plochou zemí nastupujou v půl pátý.“ Jedná se odkaz na knižní sérii „Zeměplocha“ od Terryho Pratchetta. (Nathaniell)

Reklama

Reklama