Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (40)

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Boys jsou konečně zpátky. Po třech víceméně běžných epizodách se konečně dostáváme k tomu na co se všichni těšili. Další pořádný doušek neskutečného Homelandera. Antony Starr předvádí další naprosto démonický výkon. Je jenom trošku škoda, že ostatní zápletky v porovnání s tou hlavní působí mírně jako nastavovaná kaše. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První kvalitnější epizoda v této unylé sérii. Trochu to dalo zavzpomínat na kvalitu sérií předešlých. Zařídil to samozřejmě Homelander. Zatím jinak bída s nouzí. Udělat nutně v sérii 4 z Frenchiho teplouše je vkustku progresivistické a celý děj to posouvá neskutečně dopředu. Starlight vypadá neskutečně podivně a zestárle, jako by prodělala nepovedenou plastiku v okolí očí. Jako bych se díval na mrtvolnou zombie. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak dokážou Homelanderovi i po čtyřech řadách dávat stále další a další vrstvu a rozhodně to nenudí. Bohužel to je asi jediné pozitivum celé epizody. "Předělaná" Starlight je snímána ze snesitelných úhlů, abychom tu plastickou změnu neviděli v plné palbě. Její dějová linka je ale tou nejnudnější a obecně mě ta hra na oběť se Starlight po čtyřech řadách opravdu nebaví. A samozřejmě tu musíme mít další vlnu nechuťáren, kdy snad ani jedna postava nemůže být sexuálně nudná a dovolím si použít slovo "normální". Ta zvrhlost je příšerná a to, že se to líbí ostatním, vypovídá něco o naší společnosti. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasný důkaz, že The Boys mají stále co nabídnout a neztrácejí dech. Větší nespokojenost s touhle epizodou si dokáži vysvětlit jen dvěma způsoby: a) Kdo chce psát bít, hůl si vždy najde, za b) někdo nedokáže překousnout to, že seriál dál pokračuje v utahování si z pravicového extremismu (nicméně, The Boys si dělají srandu z i krajní levice, takže je nikdo nemůže objektivně obvinit z toho, že jsou nejsou fér v případě rýpání do jednotlivých pólů politického spektra). ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jde vidět, že tahle epizoda je úplně odskočená od těch 3 předešlých. A kdo říká cokoliv jiného, lže si do kapsy. Po skončení mi běhal mráz po zádech z toho jaký je John, tedy Homelander, psychopat. Ale i ostatní postavy se dočkaly posunu, ať už je to A-Train, který si získává čím dál více sympatií nebo Hughie, který si už brzy znovu popovídá se svým otcem. StarLight už došla trpělivost a šla si to v přímém přenosu rozdat (pěstmi) s "bojovnicí za pravdu" a.k.a. Firecracker. Velký přislib do druhé poloviny série a nutno dodat; To to teda trvalo! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama