Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (40)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jde vidět, že tahle epizoda je úplně odskočená od těch 3 předešlých. A kdo říká cokoliv jiného, lže si do kapsy. Po skončení mi běhal mráz po zádech z toho jaký je John, tedy Homelander, psychopat. Ale i ostatní postavy se dočkaly posunu, ať už je to A-Train, který si získává čím dál více sympatií nebo Hughie, který si už brzy znovu popovídá se svým otcem. StarLight už došla trpělivost a šla si to v přímém přenosu rozdat (pěstmi) s "bojovnicí za pravdu" a.k.a. Firecracker. Velký přislib do druhé poloviny série a nutno dodat; To to teda trvalo! ()

theSaint 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První kvalitnější epizoda v této unylé sérii. Trochu to dalo zavzpomínat na kvalitu sérií předešlých. Zařídil to samozřejmě Homelander. Zatím jinak bída s nouzí. Udělat nutně v sérii 4 z Frenchiho teplouše je vkustku progresivistické a celý děj to posouvá neskutečně dopředu. Starlight vypadá neskutečně podivně a zestárle, jako by prodělala nepovedenou plastiku v okolí očí. Jako bych se díval na mrtvolnou zombie. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasný důkaz, že The Boys mají stále co nabídnout a neztrácejí dech. Větší nespokojenost s touhle epizodou si dokáži vysvětlit jen dvěma způsoby: a) Kdo chce psát bít, hůl si vždy najde, za b) někdo nedokáže překousnout to, že seriál dál pokračuje v utahování si z pravicového extremismu (nicméně, The Boys si dělají srandu z i krajní levice, takže je nikdo nemůže objektivně obvinit z toho, že jsou nejsou fér v případě rýpání do jednotlivých pólů politického spektra). ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak já teda nevím, jestli je to mnou. Ale 4. série je spíš víc dialogovou záležitostí a řeší se prozatím jen samá politika a dohromady to s příběhem a postavami není úplně konzistentní. U Homelandera jsem už zažil taky větší peak a to i ten emocionální. V téhle epizodě byl moc fajn, ale tohle už jsme viděli a několikrát. Je to pomalé, potřebovalo by to ohromný nášup. Bohužel si tvůrci po bravurní 3. sérii ušili sami na sebe bič a budou mít těžké to byť jen dohnat. Ale měli by začít konat, protože jsme v polovině série a já mám z toho prozatím hořkosladké pocity. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna “střikej” je vrcholná ukázka toho kam se Hošani za ty roky posunuli: 1) děj nikam neposouvá (to že je HL magor víme od první řady). 2) scénu je třeba vystavět úchylně nebo perverzně (samotné gore už je málo šokující). 3) je zcela zásadní, aby plac byl genderově i rasově precizně vyvážený a různorodý (každé etnikum na planetě se musí v jednom záběru najít). 4) kauzalita scény je vrcholem idiocie (jako fakt budu trápit a zesměšňovat super-dítě, když mě může kdykoliv rozložit na atomy? Vždyť takhle z toho vychází HL vlastně jako kladný hrdina, co bere jen spravedlnost do vlastních rukou!). Takže celkově pouze čistá hra na efekt bez jakéhokoliv významu pro děj. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama