Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (40)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jde vidět, že tahle epizoda je úplně odskočená od těch 3 předešlých. A kdo říká cokoliv jiného, lže si do kapsy. Po skončení mi běhal mráz po zádech z toho jaký je John, tedy Homelander, psychopat. Ale i ostatní postavy se dočkaly posunu, ať už je to A-Train, který si získává čím dál více sympatií nebo Hughie, který si už brzy znovu popovídá se svým otcem. StarLight už došla trpělivost a šla si to v přímém přenosu rozdat (pěstmi) s "bojovnicí za pravdu" a.k.a. Firecracker. Velký přislib do druhé poloviny série a nutno dodat; To to teda trvalo! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak dokážou Homelanderovi i po čtyřech řadách dávat stále další a další vrstvu a rozhodně to nenudí. Bohužel to je asi jediné pozitivum celé epizody. "Předělaná" Starlight je snímána ze snesitelných úhlů, abychom tu plastickou změnu neviděli v plné palbě. Její dějová linka je ale tou nejnudnější a obecně mě ta hra na oběť se Starlight po čtyřech řadách opravdu nebaví. A samozřejmě tu musíme mít další vlnu nechuťáren, kdy snad ani jedna postava nemůže být sexuálně nudná a dovolím si použít slovo "normální". Ta zvrhlost je příšerná a to, že se to líbí ostatním, vypovídá něco o naší společnosti. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okay, souhlas... zatím nejlepší epizoda série. Bylo rozhodně zajímavé vidět, kdo napomohl tomu, že se z Homelandera stalo, co se stalo. Scény z laboratoře byly rozhodně znepokojivé. A musím ocenit, že to nebyl jen další "masakr na efekt", ale mělo to v sobě i hlubší pointu. A nevěřím, že to říkám... ale zápletka kolem Frenchieho a Colina mi začíná připadat zajímavá, ač mi to v ději přišlo vhozeno z ničeho nic a zbytečné. Z čeho jsem ale zklamaná je to, že mi tady Billy připadá zatím všechny díly tak nějak do počtu. Co se to děje? ()

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Boys jsou konečně zpátky. Po třech víceméně běžných epizodách se konečně dostáváme k tomu na co se všichni těšili. Další pořádný doušek neskutečného Homelandera. Antony Starr předvádí další naprosto démonický výkon. Je jenom trošku škoda, že ostatní zápletky v porovnání s tou hlavní působí mírně jako nastavovaná kaše. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě tenhle díl takovým nenápadným způsobem ovládla Kimiko (Karen Fukuhara). Její skvělé herectví beze slov nemělo chybu a ačkoliv se toho v tomto díle odehrálo opravdu set sakra hodně, právě Kimiko svými vstupy získala moji největší pozornost. Tu postavu mám opravdu hodně rád. Vlastně je to moje nejoblíbenější ženská postava. :-) 5* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama