Reklama

Reklama

Vought News Network s hrdostí uvádí nový pořad #HodinkaPravdy! Moderátorka Firecracker a její slavní hosté odhalí při živé šestihodinové premiéře mimo jiné i adrenochromové večírky Starlight! (Prime Video)

Recenze (33)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada je poněkud atypická...nemáme pořádného záporáka, nedochází k větší interakci mezi postavami, dějová linka je téměř neviditelná a víc se šťouráme v postavách. Přesto se tvůrcům povedlo vykřesat z toho nemastna, neslana maximum. Minimálně co se týče násilí, překvapivých ujeťáren(lobotomie), zamícháním kartami...odpovídá tato epa vysokým standardům, na které jsou fanové zvyklí. A co je nejlepší...pořád to má rezervy, resp. je to rozehráno tak, že se můžeme dočkat parádního vyvrcholení. Takže i když je to obsahově rozhárané, dějové linky jsou spíš několik pospojovaných sekcí, konečně spokojenost. ()

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele

The Boys jsou konečně zpátky. Po třech víceméně běžných epizodách se konečně dostáváme k tomu na co se všichni těšili. Další pořádný doušek neskutečného Homelandera. Antony Starr předvádí další naprosto démonický výkon. Je jenom trošku škoda, že ostatní zápletky v porovnání s tou hlavní působí mírně jako nastavovaná kaše. ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě lepší než jakákoliv epizoda předešlé série, která mi každým dílem této série, jenž se každým dílem vrací k strarému dobrému modelu hodně keců na úkor násilí rovná se setsakra dobrý díl, připadá o něco více horší (i když stále nadprůměrný televizní projekt). Tenhle díl nijak extra nespěchá a když dojde na násilí (tak až na tu jednu scénu s Kimiko, která je přeci jen nějak komediální), tak je sakra opodstatněné a šokující (závěr dílu mluví za vše - jako i konec linky této epizody). Díl, který dokazuje tu promyšlenost a genialitu tvůrců, kde každý detail má detail a jejich psychologické/lidské vnímaní je prostě (na Ameriku, lol) nadstandartní a opravdu nad každou věcí přemýšlejí. A linka s Homelanderem o tom přesně je (vyříkání si křivd). A zcela upřímně, Sister Sage je strašně zajímavá postava (ano, tahle postava má neuvěřitelný potenciál a opravdu mě zajímá, jak skončí). Plus na závěr, lobotomie tam dává perfektní význam (i když to je zatím nejnechutnější věc z celého seriálu (prstění žaber či sex s chobotnicí fakt tak strašný nebyly, jak všichni říkají...). ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okay, souhlas... zatím nejlepší epizoda série. Bylo rozhodně zajímavé vidět, kdo napomohl tomu, že se z Homelandera stalo, co se stalo. Scény z laboratoře byly rozhodně znepokojivé. A musím ocenit, že to nebyl jen další "masakr na efekt", ale mělo to v sobě i hlubší pointu. A nevěřím, že to říkám... ale zápletka kolem Frenchieho a Colina mi začíná připadat zajímavá, ač mi to v ději přišlo vhozeno z ničeho nic a zbytečné. Z čeho jsem ale zklamaná je to, že mi tady Billy připadá zatím všechny díly tak nějak do počtu. Co se to děje? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak dokážou Homelanderovi i po čtyřech řadách dávat stále další a další vrstvu a rozhodně to nenudí. Bohužel to je asi jediné pozitivum celé epizody. "Předělaná" Starlight je snímána ze snesitelných úhlů, abychom tu plastickou změnu neviděli v plné palbě. Její dějová linka je ale tou nejnudnější a obecně mě ta hra na oběť se Starlight po čtyřech řadách opravdu nebaví. A samozřejmě tu musíme mít další vlnu nechuťáren, kdy snad ani jedna postava nemůže být sexuálně nudná a dovolím si použít slovo "normální". Ta zvrhlost je příšerná a to, že se to líbí ostatním, vypovídá něco o naší společnosti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama