Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probíhá VoughtExpo a Vought představuje nové filmy do svých filmových fází. Homelander se mezitím po svém pokouší pomoci Ryanovi s jeho cílem, co chce v životě dělat. Banda hledá za pomoci Stana Edgara virus, který dokáže nakazit a zničit superhrdiny. A Hughie se s jeho matkou musí vypořádat s otcem, jenž je po uzdravení Véčkem zmaten. (FrankSusta)

(více)

Recenze (29)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel úroveň seriálu ve čtvrté řadě dramaticky klesá a už mě ani nebaví se na to dívat. Roztříštěné nezajímavé linky, vývoj postav na bodě mrazu a jediné, co graduje, je přísun krve a nechutností. Dokonalé alegorické zrcadlo poté nastavuje scéna, v níž se Starlight zarmouceně dívá na staré fotky sebe sama - nejenže se tím (ač asi nevědomky) vysmívá svému zpackanému ksichtu, ale zároveň dává se slzou v oku vzpomenout na zlaté časy Bandy, kdy uměla kombinovat přiměřenou dávku násilí s actually dobrým scénářem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu říci, že by se to příběhově nějak zlepšilo, ale rozhodně se jedná o značný pokrok kupředu oproti zbylým epizodám. Každá postava dostala hloubku a znovu se posunula dál - Hughie, Butcher, Frenchie a vlastně i celá sedmička. Nelíbí se mi celé směřování (a bohužel už ani hodnoty) seriálu, ale tohle v rámci možností šlo. ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další neskutečný posun nejen v příběhu ale i v kvalitě čtvrté série. Simon Pegg jako otec dokázal být vtipný, děsivý a nakonec mě dovést k slzám - posledních pár minut jsem si musel pustit v originále, abych... nepřestal plakat až do titulků... Do prdele, proč mi nedošlo, jak skvělý herec Simon Pegg je?!! Za tohle mu dejte nějakou cenu. A řekněte mu, že je skvělý. Jistě, ty scény nebyly jen o něm. Jenže právě on je táhnul. Podle mě už "pouze" za něho si tenhle díl zaslouží 5*. Ovšem stalo se toho mnohem víc. Co? Koukněte a uvidíte, aha? ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizár na farmě a masakr v nemocnici. Vampyrovečkin Shaun a dost vostrý kuřecí, muselo skalní fandy potěšit, na druhou stranu to byla poněkud pofidérní sešlost s podivným průběhem. V nemocnici to atmosférou nesedělo k tomu zbytku, ale chápu proč to tam bylo. Tato epizoda byla vcelku bohatá na události, ale dramaturgicky je podivně nekompaktní. Na druhou stranu, co by kdo pořád chtěl? S každou další řadou se násobí očekávání namlsaných fanoušků, ale ono to donekonečna nahoru šroubovat nejde. I proto vítám zvěsti o ukončování seriálu. Ono už v této řadě vše spěje k nějakému masakru, který nepochybně několik silných postav nepustí do té poslední, takže čekám silné finále. Butcher se totiž zase předvedl, Homelander je jen krůček od exploze a Banda pořád dostává na všech frontách za uši-jednotliví členové jsou na sračky... . ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád že se konečně začaly objevovat pomrknutí na Gen V. Epizoda šílená a střelená, ale s dostatečným dějovým posunem a zajímavými událostmi, které posouvají příběh dál. Je mi jasné že pro někoho je to už "zu viel", ale tohle jsou prostě  The Boys jak je známe a máme rádi. A nutno říct, že oproti začátku 4. série to už konečně musí bavit i ty největší morousy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama