Reklama

Reklama

Ahoj děti! Věděli jste, že váš soused, strýc nebo dokonce máma a táta se možná snaží zničit Ameriku? Zjistěte, jak je zastavit ve vánočním speciálu Avenue V! Pokud něco uvidíte, řekněte to! (Prime Video)

Recenze (22)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro ty co si minule stěžovali na to, že to bylo už přes čáru, přichází epizoda bez nějakých větších úchyláren (ale i tak jich tu pár je), která si šlape cestičku spíše než k finále 4. řady, tak k představení toho, jak masakrální bude řada 5., protože pochybuju, že se vše stihne dořešit v příštím posledním dílu. Tohle byla jedna velká jízda, při které jsem nespustil oči ani na sekundu. ()

ddf76

všechny recenze uživatele

♪ When you see something, say something ♪ ♪ Report that groomer when he comes for you ♪ ♪ See something, say something ♪ ♪ 'Cause he hates America and Christmas, too ♪ ♪ It's the woke principal and his husband Chad ♪ ♪ Or could be your uncle who says Supes are bad ♪ ♪ It might even be your mom and your dad ♪ ♪ But listen to the golden rule ♪ ♪ If you see something, say something ♪ ♪ Call 1-800-1-Vought ♪ ♪ Could be a moocher from the welfare state ♪ ♪ Or your teacher who tries to indoctrinate ♪ ♪ A socialist who says the stars and stripes aren't great ♪ ♪ Keep your ears open and your eyes stay peeled ♪ ♪ But whatever you do, make sure your lips aren't sealed ♪ ♪ When you see something, say something ♪ ♪ Pick up the phone and make the call ♪ ♪ When you see something, say something ♪ ♪ Supes make the world a safe place for us all ♪ ♪ It might be the people who don't trust the cops ♪ ♪ Or when Sean Penn says that Supes should stop ♪ ♪ It might even be your mom and your pops ♪ ♪ But don't forget the golden rule ♪ ♪ If you see something, say something ♪ ♪ Call 1-800-1-Vought ♪ ♪ Could be the scientist who makes vaccines ♪ ♪ The guy with the beard who's a beauty queen ♪ ♪ The immigrant who keeps your apartment clean ♪ ♪ Keep your ears open and your eyes stay peeled ♪ ♪ But whatever you do, make sure your lips aren't sealed ♪ ♪ Put them on the naughty list ♪ ♪ We can't let those commies win ♪ ♪ So when you see someone who's looking suss ♪ ♪ Just turn those losers in ♪ ♪ When you see something, say something ♪ ♪ Report that groomer when he comes for you ♪ ♪ See something, say something ♪ ♪ 'Cause he hates America and Christmas, too ♪ ♪ It's probably those who don't believe in God ♪ ♪ And anyone who thinks that Supes are a fraud ♪ ♪ So tell them all the golden rule ♪ ♪ If you see something, say something ♪ ♪ Call 1-800-1-Vought ♪ ♪ And you'll be a hero, too ♪ ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl série a dost možná zatím nejlepší. Tentokrát se toho stalo fakt hodně. Deep a Black Noir konečně v akci, navíc Kevin dostal konečně prostor ukázat, co v něm je (a to nejen s chobotnicí). Nějak se to vybarvilo i kolem Sage a Ryana, na což jsme upřímně čekali celou řadu. A závěr se Starlight asi málokdo čekal. Tohle ale mělo přijít dříve a ne v předposledním díle. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jednou s chobotnicí čumí na televizi a pak najednou 10 sekund po tom co vyleze z vody umře? Proč se A-Vlak provařil? Proč se tomu říká “příprava na finále”, když se zase tak moc neděje a pochybuju, že cokoliv co se příště stane bude možné nazvat slovem “finále”. Pozn.: Hjůí je vážně idiot. Hvězdička za The Muppet show. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl 4 série. Sedlo mi tady všechno. Chace Crawford konečně dostal více prostoru a baví mně. Jedna jeho scéna s Noirem mě rozesmála "brácho...brácho!". V samotné epizodě se toho stalo hodně a jsem překvapený jak emocionální to bylo. Takhle to u tohohle seriálu ještě nebylo. Doprdele poprvé za celou dobu si uvědomuji, že tu bandu čuráků (jak by řekl Butcher) mám fakt rád a záleží mi na nich. Kurva jestli to finále této série dojebou jako finále v Gen V, tak toho Homelandera zabiju osobně. Takže za týden, čau. :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Grafické oddělení seriálu si vytváření Homelanderových (Antony Starr) NFT nesmírně užilo. Vytvořili téměř dvacet různých verzí. Nakonec jich do seriálu vybrali osm. (NiWi)
  • FYF Pizza je easter egg z komiksu. Je to zkratka pro Fill Your Face Pizza. (NiWi)

Reklama

Reklama