Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože to je ale pičovina. Jediné čo musím naozaj uznať je fakt, že sa vie pre svoj svojský postoj k super kokotkom, solídne predať. Lebo ako to už býva zvykom, ľudskej gebuli stačí málo, hlavne že strieka krv, semeno po ceckoch, jebú sa ryby s vlčiakmi, a aby sa hlavne (!!), nezabudla zakomponovať utláčaná menšina, ktorej označenie sa v terajšom svete Mordoru nevyslovuje. Som ohúrený a dosral som sa z toho? “No istežééé”. Štvrtá na hrane .. ()

GudMen 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat. Ve skutečnosti hloupý seriál, podvratně se jen tváří. Rádoby chytrá konstrukce se zhroutí pod tlakem několika naivních otázek. Postavy jsou mělké, archetypální. Na začátku se poměrně dobře rozjede, ale nikam nedojede. Úplně postrádá katarzi. Eric Kripke se snaží být jak vážný, tak satirický, nakonec ale nevíte, jestli chce, abyste se znásilnění smáli, nebo se nad ním pohoršovali. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně zvládnutá první série. Seznamování nenudí, příběh baví, korporátní využití supráků je silná facka, která by zkroutila pár ksichtů ve slap kontestu a výživné gore efekty i pobaví (mrk, mrk, mozečku). Urban a Starr jsou tahouni, nicméně i zbytek castingu dopadl skvěle, a tak nepředpokládám, že tohle může omrzet. ()

movieband 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný nářez, který mi svou absurditou, surovostí a propracovaností postav hodně rychle přirostl k srdci. Urban je démonicky dokonalý a Starr jako Homelander... Od Ledgerova Jokera, to bude výborně zahraný sociopat v další komiksové adaptaci. I to, jak scénář natrhává zadek klasickým pláštěnkám mě hodně potěšilo. Seriál plný zajímajvých nápadů, bizardních událostí, reálného zapracování psychologie supráků The Boys jsou politicko-superhero-revenge-komiksovou jízdou, která člověka buď získá všema jednadvaceti prstama, nebo ho odradí při první amputaci. P.S. Ennis je výborný komiksový scénárista. Četl jsem jeho Punishera, Constantina a Hitmana. Banda mě zatím minula, ale to v nejbližší době doženu. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bral jsem to jako nějakou shit show, co Amazon cpe všude do reklam na Twitch, do té doby než 3 sérii začali všichni totálně hypovat a já si o tomhle zjistil více, nechápu, jak mi něco takového mohlo až do 3 série unikat a prý je ta 3 série nejlepší tak typičo po tom, co jsem viděl tuhle to mě zajímá co to bude ještě. ()

Galerie (236)

Zajímavosti (27)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je "A Lo Caliche" od Sr Ortegon feat. Pana Black. Na konci epizody hraje "Ain't No Sunshine" od Billa Witherse. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Strike Blues“ od Johna Lee Hookera. Ve 47. minutě hraje „Wannabe“ od Spice Girls. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama