Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

Gastovski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to tak bývá, o třídu slabší než první série. Přibylo více vaty, kdy se od vedlejších postav odštěpí další vedlejší postavy a začínají se rozjíždět doslova rodinná pouta (Kimiko / její brácha / Frenchie). Na svých bedrech to táhne kupředu neustále hláškující Butcher a Homelander. Více do hloubky rozvedený lore ohledně původu superhrdinů se mi líbil a hlavně dává smysl. Celkově je 2. řada stále (až na nezáživnou vatičku) krvavě solidní a hravý nadprůměr, který si občas kopne do několika dnešních posraných trendů. Sem zvědav, kam se posuneme ve třetí sérii. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvypjatější emocionální scény tu člověk najde vždycky uprostřed útoku či útěku, svět se zastaví, nepřátelé si dají voraz a v klídku počkají, než si to všichni vyříkají, tak o tom jsou The Boys nejvíc. Jako jo, The Boys jsou svým způsobem zábavní, myšlenku o manipulaci s davem je třeba lidem opakovat jakýmkoli způsobem, ale jinak je to pořád seriál, který si moc nepodává ruce s logikou, a tak diváka uráží třeba to, že superhrdinové a superorganizace nedokáží ani vystopovat mobilní telefon nebo že superhrdinku, která je denně v televizi, na výletě NIKDO nepozná, aniž by se jakkoli maskovala. To je jako myslet si, že se projdu po městě s Bradem Pittem a nikdo, ale vážně nikdo, se za ním neohlédne. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je v celku oříšek. Především protože se trochu táhne. Odnikud nikam. První série nabízela skvělou ujetost, která udávala tón celého seriálu spolu s velmi dobrou dynamikou, kdy se v každém dílu něco dělo. Bylo to navíc napínavé a vyhrocené. Nějaké zásadnější a zajímavější body obratu zde byly pomálu. Je jasné, že to nemůže běžet pořád, ale člověk se pak nemůže divit, že po první sérii přijde druhá, která oproti té první vypadá jako kdyby se sesbírali ty méně zajímavé příběhy. Jinak nemohu jinak mluvit negativně. Onen tón je stále stejný, i když někdy upozadění, ale chybí dynamika. Přeci jen, to opět zachraňuje ujetost, kdy samozřejmě tam musí být nacistická konspirace a self love honitba na konci. Stále to kope. Trochu méně, ale kope. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti druhej sérii sa poriadne rozbehli zápletky a dokonca aj hrdinovia, ktorí mi prišli nevýrazní, sa tentokrát ukázali v lepšom svetle. Pri všetkých pozitívach tvorcovia naďalej nešetrili množstvom bizarných a humorných scén, ktorými ma neraz vedeli (ne)príjemne prekvapiť. Posledné tri časti sú skutočne napínavé, akčné a perfektne som si ich užil. Eat my shit, you nazi bitch! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série hrála dost na jistotu, to ale vůbec neznamená, že by se nepovedla. Setkání se starými známými po roce potěšilo, tuhletu partu jsem si neskutečně oblíbil, a to nejen hochy od Billyho Butchera, ale taktéž i členy Sedmičky s nepřekonatelným Homelanderem. Samotná zápletka mě možná nestrhla tak moc jako v jedničce, ta hlavně těžila z aspektu překvapení, zjevila se na scéně zničehonic a hned si ji mnoho lidí nesmírně oblíbilo. Spíše mě v druhé sérii bavily jednotlivé dílčí linky, třeba ta s Lamplighterem (paradoxem je, že ho hrál herec ztvárňující Icemana v Xmen univerzu) nebo s výtečnou novou tváří Stromfront. Ta se ve svých nejlepších scénách brilantností blížila i k samotné ikoně tohoto seriálu, k "You guys are real heroes!" postavě :D...........Akce opět bezkonkureční, třeba ta nejúvodnější scéna s Black Noirem doprovázená špičkovým hudebním podkresem, lahůdka se vším všudy. Soundtrack geniální, herecké výkony opět na té nejvyšší úrovni, závěr luxusní s nečekaným twistem, jenž v třetí řadě asi slušně zamíchá kartami. Jen malinká škoda příběhu, který se nesnažil dělat nějaké revolučnější kroky, držel se prostě zajetého a vřele přijatého standardu první série. Za mě dávám 85 % ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Obytný komplex v Sýrii ve scéně, ve které Black Noir (Nathan Mitchell) likviduje superteroristu Naqiba (Samer Salem) byl vytvořen přesně podle popisu pákistánského úkrytu Usámy bin Ládina. (NiWi)

Reklama

Reklama