Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím všemi Boysovskými trademarky nejnabušenější řada, při jejímž sledování jsem chrochtal blahem. Závěr se Soldier Boyem je sice trochu zklamání, ale stále ještě chybí 2 série, takže nebudu vynášet unáhlené soudy. Stále platí, že tahouny jsou Karel Městský a Antonín Hvězdaa. Vývoj jejich postav je v této sérii laskomina. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná nejlepší seriál současnosti. Ne všechny díly jsou úplně prvotřídní a občas se i dějově zdržuje, ale ten zbytek je vyloženě k popukání a zkrátka jsem se těšil na každý nový díl následující týden, což je vůbec ta nejlepší vizitka seriálu. Nejsem Američan, takže mě příliš nevzrušuje až absurdní brutalita v některých sekvencích a nezlobil bych se, kdyby na ní v již potvrzené 4. sezóně ubrali. Karl Urban je prostě top a už se těším, co na nás tvůrci chystají příště. ()

Reklama

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada mě absolutně odrovnala a pořád mě to ve srovnání se vším ostatním v určitým ohledu dokáže šokovat a překvapit (protože mi zkrátka těma prasárnama hrajou do noty) ... ALE už prostě nedokáže zasáhnout tak jako tehdy ... Paradoxně mi přijde, že můj milovanej seriál, kterej se vysmívá všemu konzumu, mainstreamu a uplakánkům začíná troskotat na přehnaným sentimentu a neschopnosti nějak důstojně skončit, protože se musí dál ždímat dokud to jde. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým jednotným dílem o velký kus lepší než celá druhá série, ze které si nepamatuju jedinou scénu.  Brutální, ujeté, drzé, hláškující, zvrácené...? Asi ano, ale jestli to má být jediná známka kvality, pak bohužel. Odsejpá to. Ne že ne. Má to koule a na mnoha místech jsem se nejen bavil, ale určité momenty skoro v každém díle jsou vynikající. Rýpání do médií, do Zacka Snydera, La la landu, herogasmus, bitka s Homelander (nikoli ta závěrečná). Jen mám pocit, že tady někdo (Amazon?) chce víc sérií, než je tahle látka schopna unést. S posledním dílem přichází vystřízlivění. Postavy se nikam neposunuli, děj se nikam neposunul, vlastně je to celé stejné jako druhá série - Zapomenutelné s tím, že je to vizuálně a po stránce zábavy výživnější. Velká škoda. Uzavřít to nabouchaným komiksovým závěrem, a mohlo to pokrýt prostřední (druhou sérii) nudu. Škoda škoda škoda. Opravdu zbytečně se to natahuje. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazon boduje. The Boys zvládají být lepší komiksovkou než cokoliv co vypustil Marvel za poslední 2 roky. Ve stejný moment dokáže i nádherně tento žánr parodovat. 3 série navíc velice inteligentně přistupuje k dnešním kontroverzním tématům rasismu a feminismu a skrz svůj zvrácený humor ukazuje, jak skvěle se dají ve filmech tyto otázky řešit. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (38)

  • Na událostech, které pořádá Národní střelecká asociace (NRA) v USA, ve skutečnosti nejsou zbraně vůbec povoleny. (NiWi)

Reklama

Reklama