Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 3
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (100)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se nad tím zamyslíte tak Banda je poslední ryzí komiksová série, která si zachovala svou brutalitu a dosáhla mainstreamového úspěchu. I přes extrémní násilí udržuje LGBT+Q standardy ať už jde i homosexuálního Ant-Mana kýchajícího v něčím pinďouru nebo hrdinskou Maeve bojující proti zlému bílému muži. Přesto však tyto úlitby nepůsobí lacině a jsou zabaleny v inteligentním příběhu, který dává smysl nastavuje zrcadlo a je prokládán kvalitními hláškami. Nečekaným esem celé série je Jensen Ackles jako Solider Boy. Variace na kapitána Ameriku se v závěru mění v nečekaně komplexní postavu a jeho scény patří k nejlepším. Závěr je malinko laciný, ale dobrý dojem z celé série už nesmázne. Zatím nejlepší letošní show. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jsem chtěl udělit pět hvězdiček, ale něco málo mi k tomu chybělo. Ale začněme s pozitivy....Přijde mi, že tvůrci chtějí s přibývajícím množstvím sérií diváky více a více šokovat, v třetí sérii se opět dočkáme naprosto ujetých, ale pro mě legendárních scén (zdravím celou epizodu číslo 6 s podtitulkem Herogasm). Herecky opět extratřída, Butcher posunul laťku ještě na vyšší úroveň, protože celá zápletka točící se kolem "Véčka" mě zaháčkovala jako máloco jiného. Homelander opět nepřekonatelný, ten chlap se pro tuhle roli fakticky narodil! Jinak s příchodem Soldier Boye mi přišlo, jako by seriál pokropili živou vodou, Jensen Ackles si to dával s prstem v nose jako top profesionál! Po stránce akční se seriál opět utrhl ze řetězu, gore za mě špičkové, míra brutality opět příjemně přestřelená :D Tak proč ne plný počet ? Ten závěrečný díl jsem popravdě čekal odvážnější jízdu se škrtáním hlavních postav (vše k tomu totiž směřovalo). Tady mi to přišlo, že si Kripke a Goldberg otevřeli jen pomyslná vrátka k chystané čtvrté sérii. Škoda. I tak za mě podívaná, která Marvel z poslední doby nechává míle za sebou v prachu. 8,5/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiksový námrd! Velký fenomén od Amazonu se představuje se 3.sérií a je to dle očekávání brutální, zvrácené, zvrhlé, ale i inteligentní, emotivní, nahláškované a sakra zábavné. Nová série přivede řadu zajímavých překvapení, kde se skvěle zamíchají karty a celé to šlape od začátku až po konec bez výrazných hluchých míst, ale přesto menší výhrady mám, kvůli kterým nemohu jít na plný počet. Celou show si opět krade pro sebe Anthony Starr aka Homelander, který se pro tuhle roli zřejmě narodil, nádherný prototyp chladného psychopatického hajzla, který nemá žádné slitování, ale poprvé za celý seriál dostává strach a pro diváka je to docela příjemný pohled. Vedle Homelandera klasicky exceluje i Butcher, který poprvé za seriál se stává i plnohodnotným konkurentem svého úhlavního Nemesise. Z dalších postav mě baví Starlight i Kimiko- která se stará o slušnou akci. Z nových postav stojí za zmínku Soldier Boy, který má zajímavý vývoj i zajímavé vyústění. Akce sice mohlo být více, ale jakmile dojde na masomlejn, tak je to neskutečný Masakr, Rko říznuté Nc-17 posouvájící hranice daleko za ostatními TV seriály. Hned úvodní gay gore scéna rozhodně utkví v paměti na delší dobu, ale i během seriálu se objeví spousta nepěkných a šťavnatých úmrtí, kde fanoušek Gore se musí vyloženě rochnit. Překvapily mě i nečekaná úmrtí pár postav a došlo i na pár dějových zvratů, takže Boys je potřetí nejlepší eRkovou komiksovkou vůbec. K mé výtce patří samotný fakt, že se nevyužívá naplno potenciálu jednotlivých superhrdinů, celá ústřední Sedmička docela hapruje a chtělo by to prostřídat řady- A-Train i Deep vyloženě useless, Black Noir opět minimum prostoru a Maeve zde taktéž moc času nepobude, vůbec bych se nezlobil za nábor nových hrdinů s novými schopnostmi i se zajímavými charaktery, třeba něco jako Stormfront, která příjemně oživila 2.sérii. Tož uvidíme příště, ale spokojenost rozhodně převládá a nikdo by si Boys neměl nechat ujít. 8.5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pořád to jsou Boys, pořád je to nejlepší současná komiksovka, která si drží vysoký standard, Homelander je díl od dílu větší psychopat a Butcher mu začíná zdatně sekundovat a bavil sem se pořád stejně dobře jako u předchozích sérií. Přesto ale třetí řadě nedokážu dát plný počet, protože se nemůžu zbavit dojmu, že svůj potenciál nedokázala vyždímat naplno a hlavně Soldier Boy, který je tu prezentován jako ultimate weapon na Homelandera nakonec tak nějak vyšumí do ztracena, stejně jako tu jsou naprosto zbyteční Deep, A-Train a vlastně i Noir. I tak ale nakonec převládá spokojenost, protože málokterý seriál o sobě může říct, že i ve své slabší sérii je pořád vynikající a lepší než většina ostatních...85% ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada mě absolutně odrovnala a pořád mě to ve srovnání se vším ostatním v určitým ohledu dokáže šokovat a překvapit (protože mi zkrátka těma prasárnama hrajou do noty) ... ALE už prostě nedokáže zasáhnout tak jako tehdy ... Paradoxně mi přijde, že můj milovanej seriál, kterej se vysmívá všemu konzumu, mainstreamu a uplakánkům začíná troskotat na přehnaným sentimentu a neschopnosti nějak důstojně skončit, protože se musí dál ždímat dokud to jde. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (38)

  • Scéna, kde Homelander (Antony Starr) vede rozhovor sám se sebou, je založena na momentu z komiksu, konkrétně z 49. vydání 9. svazku. (NiWi)

Reklama

Reklama