Reklama

Reklama

Voláme všechny vlastence! Ukažme Homelanderovi, že stojíme za ním a nedovolíme Starlight a jejímu hrůznému útulku, aby jí prošlo kšeftování s dětmi! Přišel čas, aby praví Američané povstali! Přidejte se zítra na Vought Square k Hometeamers a Stormchasers! A buďte připraveni na všechno! (Prime Video)

Recenze (45)

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Boys je tak vysoko po všech směrech že prostě nemá žádnou konkurenci z venku, ale pouze bojuje s epizodami z vlastních řad. Proto dávám 4*, protože závěr druhé řady mě rozsekal podstatně víc než závěr té třetí a hlavně se to nijak neuzavřelo. Doufám, že si to Seth pohlídá a v další řadě to vygraduje. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neříkám, že tam nebylo pár překvapení, přesto to vše sklouzlo zase zpátky k normálu. Soldier Boy je ze hry, Starlight a Hughie opět spolu, stará Banda celá přežila. Nudná Maeve, která v této řadě působila opravdu navíc, snad už v seriálu nebude. Seriál, ač se snaží být sebevíc drsný a reálný, se přesto bojí kohokoliv zabít. Proto hrozba Soldier Boye či Homelandera je poměrně směšná, protože i lidské postavy mají plot armor zapnutý na maximum a schytá to vždy pouze běžný civilista. Při všech těchto chybách se na to i tak dá koukat, ale rozhodně se nejedná o nějaké výjimečné dílo... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doteď si to tvůrci zvesela klestili vpřed, nechávali postavy na obou stranách umírat, mrzačit... . Takže asi málokdo tipoval takový závěr řady. Najednou je z přímky kruh, protože i když jsou karty rozdané jinak....pořád je to stejná hra, se stejnými hráči. Zklamání mnohých chápu, ale nesdílím. Ano, pokud bude další řada ve stejném duchu, začíná to být soap opera a la Dallas...akorát drsnější, vtipnější, zajímavější... A o to tady jde. Já jsem vlastně rád, že nedošlo k nějakému většímu plevelení. A jsem rád, že už se ta postava, kterou Homie sejmul, neobjeví. V komiksu možná měla šmrnc, ale tady byla jen do počtu. A přestože tato epizoda působí spíše jen jako příslib pro další řadu a finále odkládá, jsem velmi spokojený. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodu Herogasmu to v žádném případě nepřekoná, ale i tak je to skvělá a emocemi nabytá epizoda uzavírající sérii seriálu. Obzvláště akční stránka je bezkonkurenční, vyvrcholení s Noirem bylo předem jasné, až mi ho bylo skoro líto, Soldier Boy i Homelander překvapili a Mave jsem tedy skutečně nečekal! Na závěr dalších pět hvězd pro parádní finále doposud nejnabušenější sérii The Boys! PS: (drobný spoiler) Doufal jsem, že Starlight, nabitá energií jako nikdy, konečně ukáže nějakou tu parádu a ona se přitom vzmůže pouze na takové malé uprdnutí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Konečne sa prepletú cesty všetkých našich hlavných hrdinov. Butcher posilnený Včkom, Soldier Boy a jeho nemilovaný syn Homelander. Prevedenie: Ak sa to po pozrieme retrospektívne, nič sa v tejto sérií vlastne nestalo. Homelander si ďalej lieta po svete a k tomu získal ešte aj sympatie decka pre ktoré to Butcher celý čas robí. Tajná zbraň je zas pod ľadom a Starlight a Howee sú zas spolu aj s Frantíkom a Kimiko. V podstate sme sa dostali z bodu A do bodu A. Akurát nám chýba drvivá väčšina veľkej šestky. Jedine že by Deep pozval chobotnice na nový Herogasm. 93% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Mléko smíchané s Coca-Colou, které pije Soldier Boy (Jensen Ackles), je oblíbeným lékem na kocovinu z dávných dob. Poprvé byl vymyšlen v hotelu Ritz-Carlton v New Yorku v roce 1938. (NiWi)

Reklama

Reklama