Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (210)

Happens 

všechny recenze uživatele

Asi trochu spletitější příběh, kdy většina podobných filmů končí tím, že hlavní hrdinové (ne)přežijí a tím dojde k rozuzlení v podstaty příběhu, tady protagonisté jsou nositeli informací, které vítězoslavně přebírá nastupující protagonista v poslední třetině filmu, který se odehrává v živém čase a svižně tak odvíjí tempo. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

21 Bridges. Nenápadný snímek od neznámých tvůrců, který ale ve výsledku překvapí svou slušnou atmosférou, efektními přestřelkami a slušným závěrečným rozuzlením. Nečekejte bůhvíjakou událost, má to své slabší momentky, na druhou stranu to asi ale dopadlo nejlépe, jak mohlo. Tak za hlavní tahák mohu jednoznačně určit Bosemana v roli detektiva, překvapilo mě, jak dobře ztvárnil svou roli, i ty emoce jsem mu uvěřil. Kromě něj bych ještě vyzdvihl J.K.Simmonse, na umění tohoto herce se často zapomíná, což by se stávat fakt nemělo. Přestřelek hafo, ale mám k nim menší výtku. Sází zejména na efekt, což je fajn, ale chyběla mi v nich větší živočišnost a chaotičnost (což se třeba povedlo u obou snímků ze série Sicario), a k těm výstřelům zbraní s tlumičem se radši už nebudu vyjadřovat, málokterý snímek dokáže toto ukázat v tom správném světle. Závěr mě překvapil, i když to mohlo skončit trochu více pesimisticky (ono by se to hodilo k celkovému vyznění filmu více, ale i tak převládá spokojenost). Za mě dávám překvapivých 70 % ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Do pořádného policajtského fláku Ayerovského ražení tomu chybí prokreslenější postavy a vztahy, ale děj i dialogy mají švih, jaký jsem po nevýrazném trajleru nečekal, a ani o dobrou akci není nouze. Hrdina je zprvu sympatický tím, že se zjevnou chutí střílí zločince, a později tím, že místo střílení přemýšlí a na konci má zajímavé dilema. Ostatní policajtské postavy jsou ale až do finále jen na okrasu, v tomhle směru je to postavené blbě. Že se to odehrává prakticky celé během jedné noci na omezeném prostoru je samozřejmě plus. Překvapivě zábavný krimithriller. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Inteligentne napísané a s uveriteľnými hereckými výkonmi. Síce je pointa jasná od začiatku, ale film aj napriek tomu hrá celý čas prvú ligu. Či už sa jedná o atmosféru, dejové zvraty alebo logické vyústenia. Každý jeden priestor je využitý, každá postava má svoju vlastnú motiváciu. Páčili sa mi aj akčné sekvencie - hlavne naháňačka mestom - aj záporák. Všetko bolo pekne vyvážené a po dopozeraný zostal dobrý feeling. Jednak kvôli tradičnej žánrovke, ktorá je robená s láskou a jednak kvôli postavám na ktoré sa dobre pozerá. Bosemana bude naozaj škoda. Svojou charizmou a civilnosťou ťahal celý film. Malý klenot medzi vysokorozpočtovými záležitosťami, ktoré v mnohom prevyšuje. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Svižná kriminálka, která si drží slušné tempo, což je na jednu stranu fajn, ale na druhou stranu, jde to všechno rychle, takže žádné hloubkové vyšetřovaní se nekoná. Což je škoda, protože je tady prostor pro širší rozvoj postav a taky korupce, která má tady klasickou logiku "Policajti sou chudáci, nikdo se o ně nepostará a tak musí pašovat drogy" říká týpek, který bydlí v luxusní čtvrti. Chadwick Boseman mně hodně bavil, Taylor Kitsch byl zase solidně vyšinutý a ten zbytek byl slušný. Po akční stránce, nelze nic vytknout tři kvalitní přestřelky a jedna solidní naháněčka. Kdyby film, neměl tak profláklou příběhovou linku, tak bych dal i víc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama