Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I třetí Annabelle je po vizuální a řemeslné stránce nadprůměrně pohledný horrůrek... pro děcka. No právě že opět pro děcka. A s děcky, staré Warrenovy totiž téměř neuvidíte, v hlavní roli exhibuje holčičí trojlístek. Jsou celkem fajn, ty slušné bílé středostavovské maloměstské slečny, a i ta původně nesympatická bruneta se nečekaně projeví jako milá dívka, které se jen mocinky stýská po jejím mrtvém dédym. Ovšem způsob "strašení" je zhruba stejný model jako Špílbergovi Poltergeisti, takže pro horrorového diváka docela otravná nuda. "Chci tvou duši, dej mi tvou duši, buhůůůhehehe...", asi tak. Ale je tam pár lekaček, hýbají se předměty, ozývají se všelijaké hrozivé zvuky, holčičky třeští oči, ječí a děsem se jim chvěje hlas, takže diváci do 12 let a staré babky si u toho budou jistě strachem učůrávat do spoďárů. Ale nic se nebojte, stačí zarecitovat Otčenáš, zamávat trochu krucifixem a bude to v poho. A cukrkandlový konec vám jistě vyloudí na tváři šťastný úsměv. Ufff. Příště prosím trochu dospělejší level, děkuju. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Annabelle sa vydala do inej časti hororového žánru. Je tu viac akčnosti. Duchov, démonov a príšer ešte viac. Príbeh nijako nešpekuluje. Dievča poruší najdôležitejšie pravidlo a vypustí tak na seba, a všetkých v dome desivé momenty. Napriek účasti vlkodlaka (zbytočná a vizuálne nezvládnutá) má tretie pokračovanie atmosféru, za ktorú by bozkávala krucifix väčšina prvotin. Horor pre nenáročných, tuctovka bez snahy priniesť niečo nové, ktorá však neurazí hororových fanúšikov, pretože je po remeselnej stránke kvalitne opečovaná a dokáže sa obísť bez prehlučnených lakačiek. Za mňa by film obstál aj bez príslušnosti k annabellovskému svetu a vlastne prekonal očakávania (vzhľadom na skutočnosť, že ide o už tretí diel série a miestne hejty). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neustále těžení z popularity "V Zajetí démonů" mi v mnoha filmech přišlo hodně otravné a přestože se nová Annabelle, kvalitou nepřibližuje zmíněnému hitu, ze všech těch napodobenin a pokračování, se jedná o přijatelnější kousek. Způsoby strašení nejsou nijak originální a některé postavy jsou vyloženě nepříjemné, přesto film dokáže vyděsit a hlavně díky slušnému tempu, kdy se neustále něco děje, film nenudí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, havárie, objížďka. Auto se zastaví u bran hřbitova a zhasne. Koberce mlhy se strašidelně plazí kolem a z ní začnou vyrůstat duchové zemřelých. Annabell odpočívající na zadním sedadle je totiž jako magnet na duchy. A tím končí veškeré naděje na děsivý film. Celá série Annabell stojí za prd, ovšem tenhle kousek je nejhorší, tedy nejslabší. Než začne vůbec nějaký pokus o strašání, hrozí, že člověk usne nudou. Jediným světlým momentem je finále v podzemní místnosti, jenže vše se odehraje až moc snadno a rychle. A konec? Já bych si představil výživný narozeninový masakr, tvůrci bohužel ne. Tohle už nevyděsí ani děti. Jediné plus je, že konečně rejdy duchů nedoprovázejí výstřely z kanónu a padající hrnce, což jest ovšem žalostně málo. Doufám, že tímto jde ohyzdná panna do důchodu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto ruleta sa nám pred pár rokmi roztočila náramne. Obidva THE CONJURING zásahy a aj obidva rozprávky o milej Anabelke, boli ( teda aspoň pre mňa ) trefa do čierneho. S chybičkami síce, ale tie robí každý. Minuloročná Sestrička z Kramárov bola ale ( aspoň nie po stránke finančnej ), trochu cestou na trať, ktorú každý ovláda a pozná a nedala šancu tým divákom, ktorý sú trošku náročnejší. A tak som opäť čakal na ANNABELLE. Dočkal som sa, ale nie toho, čo som očakával. Aj táto panenka začína akosi vŕzgať a ako ultimatívny film z THE CONJURING UNIVERSE, je to skôr len prídavok, ktorý nemá dokopy čo ponúknuť. Horor to je, ale zrejme len pre tých, ktorý doteraz žiadny iný nikdy nevideli. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Panenka Annabelle se objevila ve dvou filmech DC Comics, Aquaman (2018) a Shazam! (2019). Na oplátku se v tomto filmu objevují některé komiksové knihy DC. (KGBelik)
  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama