Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbeh Annabelle 3 je v horšom prípade na úrovni dielu televízneho seriálu, v lepšom na úrovni ikstého pokračovania série z osemdesiatych rokov tesne pred jej ukončením alebo presunutím na video (niečo ako Poltergeist 3). Je to ok remeslo, ale strašne bezpečné, predvídateľné a prázdne. Na takéto veci v osemdesiatych rokoch chodili deti a teraz to dostane R? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl logicky pokračuje v příběhu dvou předchozích dílů, ale s tím rozdílem, že z toho tvůrci místo duchařského hororu udělali takový skoro soft teen horor, u kterého se místy spíš bavíte, než děsíte. I tak si ale za ten nenápadně nápaditý posun film vysloužil tři pohodové hvězdy. Je to trošku jiné, než byste čekali, ale v rámci třetího dílu je to vlastně krok dobrým směrem. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, které mě dokonce přimělo k zájmu o předchozí díly série, kterou jsem do té doby neznal (a která si podle mě drží velmi dobrou úroveň). Obsazení a herecké výkony sice za moc nestojí, samozřejmě nechybí nezbytná klišé, a dějově to celkově není nic, co bychom neviděli už stokrát jinde, ale osobně mě prostě bavilo na to koukat a párkrát jsem u toho slušně v kině nadskočil. Atmosféra a soundtrack nemají chybu, byť mě celou dobu strašně sralo, že celý děj je postavený na tom, že nějaká slepice vleze někam, kam je jí desetkrát zopakováno nechodit - byť se to film snaží vysvětlit jejím zájmem o kontakt s duchem mrtvého otce, osobně mě takové scenáristické berličky hrozně iritují. Jak jsem k tomu byl původně skeptický (mj. kvůli graficky ohavnému plakátu), o to víc se mi to nakonec líbilo. Stále ale tvrdím, že mi na té panence jako takové nepřijde nic strašidelného. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neustále těžení z popularity "V Zajetí démonů" mi v mnoha filmech přišlo hodně otravné a přestože se nová Annabelle, kvalitou nepřibližuje zmíněnému hitu, ze všech těch napodobenin a pokračování, se jedná o přijatelnější kousek. Způsoby strašení nejsou nijak originální a některé postavy jsou vyloženě nepříjemné, přesto film dokáže vyděsit a hlavně díky slušnému tempu, kdy se neustále něco děje, film nenudí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)
  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)
  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama