Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak už od plakátů jsem se tohohle remaku děsně bála, protože prvních pět dílů s původní pannenkou je moje srdcovka a novej Chucky nevypadal zrovna přesvědčivě. Pak přišel nudný remake Řbitova zvířátek a první recenze na novou Dětskou hru a já si tím rozmyslela i návštěvu kina. Dnes na mě za sychravého počasí mrkl z hlubin internetu znovu, tak jsem se rozhodla že mu šanci dám a musím konstatovat, že je mi najednou skoro líto, že jsem kino vynechala. Nový Chucky oproti plakátům v reálu zase tak umělej není a rozhodně legendárnímu sériovému killerovi Charlesovi Lee Rayovi ostudu nedělá, naopak bere si to nejlepší z jeho prvních dvou filmů a doplňuje to o své vlastní moderní nápady, jelikož je asi i velkým fanouškem Black Mirror. A scéna s údržbářem tak působila jako skoro dokonalá reklama na chytrý modem jednoho tuzemského operátora XD. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Roztomilé volné pokračování roztomilých příběhů o Chuckym. Hraje se už trochu jiný level - Buddi/Chucky není vlastně pravý Chucky, jeho temné já není převtělený zabiják nýbrž pomsta ponižovaného vietnamského nádeníka, nicméně šlape to a funguje celkem dobře. Nemůžu si však pomoct od pocitu mírného zklamání, že z námětu by se bývalo dalo lehce vytlouct ještě mnohem víc zábavné řezničiny, ale i tak je ve filmu několik milých momentů. Třeba obličejový skalp na melounu, krutý konec tlustého zpoceného perverta ve sklepě, vražední medvídci s červenýma očičkama, no vrcholem pro mě byla jistá scéna z nákupního střediska v den zahájení prodeje Buddiho 2: Natěšený, štěstím zářící dětský holčičí obličejík zbožně koukající na potácejícího se reklamního panáka, kterému se ovšem záhy dostane ledové sprchy v podobě teplé tepenné krve z panákovy krkavice. Kouzelný gag. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

O vzhled Chucka jsem mě celkem obavy, ale není to nic zlého. Samozřejmě starý Chucky byl děsivější, ale tenhle je příjemně creepy. Hlas Marka Hamilla sice nenahradí Dourifa, ale Luke Skywalker je dostatečně silná náhrada. Bodycount jsem čekal malinko vyšší, ale dočkal jsem se pár zajímavých mordů. Oproti remaku je tento víc utrženější ze řetězu, ale nečekejte nějaké gore orgie. Hlavně finále má obrovský potenciál, který je rychle utlumen. Takže podtrženo sečteno, nová verze Dětské hry není vůbec zbytečný kousek a rozhodně nedělá ostudu staršímu bratrovi. Plusové body dostává hlavně ve chvílích kdy má svojí tvář a naopak zaostává na okatém odkazování. Ono totiž, kdyby tenhle Chucky vystupoval jako samostatný film s jinou panenkou jménem Harry, fungoval by možná i lépe. Souboj panenek tak letos vyhrává rozhodně Chuck oproti nudné a sterilní Annabelle. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojná nová verze Chuckyho. Chucky nikdy nepatřil mezi mé oblíbené horory, takže jsem přistupoval k filmu chladněji, ale ve výsledku fajn překvápko. Chuckyho Design se sice moc nepovedl, ale povedly se hlavní postavy, bavil mě policista, došlo také na humor a je to překvapivě hezky brutální, minimálně scéna se sekačkou a pilou stojí za to. Škoda, že finále se neutrhlo ze řetězů více, ale i tak vcelku spokojenost za lepší dobrou. 65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Může se někde panenka Chucky brát vážně? Podle mě nemůže. A i když se film snaží hrát na city a ukázat morální přesah, tak pořád je to remake hororové klasiky, který si víc jak tři hvězdy prostě nezaslouží. Naopak je to víc než dost. Navíc má viditelnou snahu zasáhnout do atmosféry Stranger Things/To, ale úplně to není ono. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Italský název tohoto filmu je La bambola assassina, což je v překladu „Zabijácká panenka“. (Lajty)

Reklama

Reklama