Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

Co se týče vánoční televizní zábavy, tak u mě jednoznačně vedou český filmy a pohádky...snad jedinej americkej film, kterej o svátcích rád vidim je Sám doma a ani tenhle film made in USA to nezmění, i když Kurt je velkej sympaťák. Ale ty hodně divný elfové, zpívání ve vězení atd...to už pro mě nejni ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Největší vánoční překvapení, jaké jsem za poslední roky viděla! Trochu mě po shlédnutí filmu mrzelo, že jsem čekala do dalšího roku než jsem se na film podívala. Bála jsem se totiž, že mě to zklame, ale nakonec jsem byla opravdu hodně nadšená! Jestli Santa vůbec někde existuje, tak pevně věřím, že je to Kurt Russell, nejlepší filmový Santa všech dob. Dokonce i hlavní dvojice dětí mi byla velmi sympatická. Příběh je originální, moderně zpracovaný, ale ne zase natolik, abyste si ťukali na hlavu. Má to obrovskou vánoční atmosféru, emoce, napětí, honičku a taky Santovu vězeňskou píseň. Konec s paní Clausovou byl jen třešnička na dortu a já budu doufat, že jestli se vážně natočí chystané pokračování, tak tam manželská dvojice Clausů dostane větší prostor. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Další průměrný film od Netflixu oděný do vánočního hávu. Neurazí ani nenadchne, možná ale chytne částečně za srdce. Věřím, že Kurt Russell si natáčení parádně užil. Jeho role mu opravdu sedne a patří k tomu lepšímu z celého snímku. Dvojka má být údajně lepší i díky spojení s jeho starou dobrou parťačkou Goldie Hawn. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Teddy (Judah Lewis) a Kate (Darby Camp) spolu nevycházejí zrovna nejlépe, ale to se v brzké době změní, protože zažijí neuvěřitelné vánoční dobrodružství... Kurt Russell byl jako Santa Claus fajn. Tenhle film dokáže zvednout dobrou náladu a přinést vánoční svátky do obývacího pokoje i mimo sezónu. (Netflix) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Netflix to konecne dokazal a vyprodukoval dobry film. Dokonca Vianocny, ktory ma presne tu devätdesiatkovu prijemnu atmosferu aku mali filmy Johna Hughesa a Chrisa Columbusa. Ziadne infantilne alebo nechutne vtipy. Taky citlivy pristup k rodinnym hodnotam bez toho, aby to prilis pôsobilo ako nejake ponaucanie. Neskutocne sa vydarili hlavne postavy. Roztomile dve deti a najmä Santa v podani bozskeho Kurta Russella, ktory je trochu neortodoxny, ale zaroven velky dobrak od kosti. Charizmatickejsi Santa ma nenapada. V jadre je film taky klasicky road movie behom ktoreho postavy zaziju mnoho prihod pri ktorych sa poucia a zmenia k lepsiemu. Len niektore epizodky mi pripadali menej zabavne a trochu natahovane. Ale celkovo to je velmi nadpriemerny film, ktory sa u mna pravdepodobne stane Vianocnym evergreenom. 7/10. Edit: On to produkoval Chris Columbus. Tak uz dava zmysel, preco to je v jeho style rodinnych komedii. edit2. Vydaril sa aj CZ dabing a aj na druhé pozretie ma to baví, ale stále je to u mňa za 7/10. Občas to má hluché miesta. Chcelo to trochu doladiť scenár a bolo by to bezchybné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama