Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie. Zábavný a oddychový film čo sa nehrá na nič viac a ajkeď má muchy, ide svojím spôsobom o sviežu jazdu pri ktorej som sa bavil. Vianočné filmy posledných rokov zastupovali béčkovu kategóriu. Aj tu mi vadili malo sympatickí detskí herci, priemerný príbeh a možno aj iné veci, no Kurt Russell bol proste frajer čo celok dosť pozdvihol. Keby niektoré vtipy neboli na silu, možno by som dal ešte lepšie hodnotenie. Uvoľnený zážitok čo navodí atmosféru sviatkov ajkeď má ďaleko od niečoho čo vyčnieva a vracal by som sa k tomu každý rok. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Chci v 70 vypadat stejně dobře jako Goldie. Začátek byl hodně fajn a pak to malinko upadlo po tom co se Santa dostal do vězení. I tak se jedná o povedenější každoroční vánoční film. Kurt Russell je prostě frajer ať už hraje cokoliv. Neštvalo mě to jako jiné filmy a za to si to tu jednu navíc zaslouží. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Kurt Russell představuje bez pochyby za mě jednu z nejlegračnějších a nejsympatičtějších vánočních postav filmových dějin. Scény s ním jsou výborné. Biják balancuje na příšerné hraně amerického patosu. Děti vzpomínající na umřelého tatínka, spousty objetí, spousta lásky, spousta vánočních poselství a dojáčků. Ale musím přiznat, že to nakonec docela ustojí všechnu tu přeslazenost. Jediné co je fakt přes čáru je dle mého názoru hudební vězeňské vystoupení. To už bylo opravdu za hranou, ale na druhou stranu blues mám rád a píseň byla skvělá. Je vidět, že ve filmu jsou peníze a relativně originální zpracování běžného nápadu. Rozhodně si biják ještě někdy v budoucnu pustím. Jeden opravdu z mála lepších vánočních příběhů za poslední roky, který mě svým způsobem tak trošku i katapultoval do 80-90 let. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Christmas Chronicles přišlo zčistajasna a ještě více mě překvapilo, jak je to povedený feel good film na libovolný zimní večer. Samozřejmě člověk nesmí mít přilišná očekávání, tohle je prostě takový ten film na vypnutí myšlenek a užívání si vánoční atmosféry, ovšem s vyloženě geniálním Kurtem Russelelm, jež si netradičního Santu s chutí užil a na place se evidentně vyřádil. Bude letos dvojka? ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že půjde o infantilní rodinný film. Když mi ho však doporučil kamarád, který nemá rád skoro žádný film, tak jsem zbystřil. A ejhle, fakt mě to bavilo. Sice bych Kurta radši viděl v pokračování Útěků, ale role cool ujetého Santy mu šla. Dokonce bych si dokázal představit, že mu scénář popustí uzdu ještě víc, ale chápu, že už by se muselo jít s ratingem nahoru. Příjemné překvapení. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama