Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí? Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt. A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina" připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vykradli koncept 20 let staré Lásky přes internet. Zarputile odmítají rok natáčení a nechají většinu postav blekotat buranské hlášky. Product placement není nutné ani označovat, protože diváka přetáhne přes obličej takovou silou, že to rozdýchává ještě půl hodiny. Možná právě kvůli ryzímu neumětelství se na ochotnický spolek okolo Marinovové snad ani nemůžeme zlobit a to, co tady předvádí Etzler, budoucí generace zaručeně nepoberou. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to trapné a plné produktů všech sponzorů filmu, nicméně viděl jsem už mnohem horší české i americké filmy. Díval jsem se na to u vaření a jako zábava nevyžadující zapojení ani pěti procent kapacity mého mozku je tento film určitě stravitelný. Nelíbí se mi odkaz na úspěšný román i film Michala Viewegha, přestože chápu, že marketingově je to dobrý tah. A nějak mám pocit, že Vanda Hybnerová teď hraje v každém českém filmu. Viděl jsem v posledních třech dnech tři a ona byla v každém z nich. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Obehrane tema potrestany stary suknickar. Vasut by mohl mit ve scenari vice osobiteho vtipu, jaky mel v podobne taskarici Pres prsty Jiri Langmajer. Pritom se nabizelo vytvorit s Vasutem a Etzlerem sebeironicky tandem vypelichanych bohemu. Situacni humor jsou zde pady do snehu. Postavy prodavaji sponzorske vyrobky jako bary, letoviska, sekt, sperky, obleky...Jednu hvezdu davam za nekorektni hlasky o hledani zeny na vrakovisti aut, nebo vitez s mobilem v ruce. ()

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kinematografický skvost jsme shlédli v autobusu, na cestě domů z dovolené, po několikahodinovém výletě a těšící se domů. Ovšem ani fyzické vyčerpání nezabránilo tomu, abych si myslela, že tento film byla jedna z nejhorších věcí, jaké jsem mohla spatřit. A to jsem ani nevěděla, že to existuje. Marek Vašut v jednom rozhovoru řekl, že je řemeslník, že je mu jedno, co natáčí, hlavně že mu to přinese peníze. A má pravdu. Vždyť je to jen práce a to nejjednodušší, co může divák opovrhující těmito "skvosty" udělat, je se na to prostě nepodívat. To ale neznamená, že to nemůžu zkritizovat. Děj je tak kurevsky předvídatelný a hloupě strukturovaný, že i Román pro ženy je lepším filmem. Tak špatně natočený a podprůměrně zahraný český film jsem dlouho neviděla. A to jich máme na kontě hodně. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Naprosto odmítám jako kritérium filmu, že je sexistický. To bychom mohli přidat další minus, že tam nebyl černoch. I sexistický film může být dobrý. To ale není případ tohoto filmu. Většina herců v čele s Evou Decastelo (naprostá záhada, jak ji může někdo obsadit) a Berenikou Kohoutovou tu spíš existuje , než hraje. Zápletka vydá tak na půlhodinový bakalářský příběh a většina dialogů je opravdu stupidních. Celé to je jako hodně dlouhá hloupá sdružená reklama od oplatků Manner po obleky Bandi. Po Nabarveném ptáčeti si říkám, jestli to má Čvančarová zapotřebí v tomto hrát. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • „Hraju prostopášného alkoholika, takže jsem vlastně nehrál. Čerpal jsem ze své minulosti a šlo to dobře. Hodně jsme se u toho bavili,“ řekl Miroslav Etzler. (SONY_)
  • Vo filme môžeme vidieť aj odkaz na predchádzajúci film od režisérky. Konkrétne sa tam objavuje logo Sezn@mka. (Johnny.ARN)
  • Dominika Myslivcová se nechala slyšet, že nejtěžší na celém filmu pro ní bylo zvládnout scény, ve kterých lyžuje, protože není moc dobrý lyžař. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno