Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přestože se třetina filmu nese v duchu mysteriózní krimi, žánrově patří V měsíčním světle, mezi čisté sci-fi. A nijak špatné. Nicméně, už jsem viděl pár lepších skákaček. Jde o to, že jakmile si poskládáte oč jde, už se na vás valí jen předvídatelnosti. Ale i tak jde o solidní jednohubku v kvalitním provedení. Holbrook je typicky Netflixový herec ...film sám utáhne, z jeho herectví, ale na zadek nepadnete. Uvažoval bych i o čtyřech hvězdách, ale když si uvědomím, že se tomu všemu dalo předejít... . Stačila by přátelská návštěva a vysvětlit oč jde... . Informace jsou totiž v čase přenosné. Fyzika nespoléhá na mlčenlivost a zodpovědnost. Navíc nějakým timetravel paradoxem, se tvůrci moc nezatěžovali. Takže to nechám za velmi slušné 3*. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Takovyhle film musi byt chytry, nebo se tak alespon tvarit. A me se zda, ze Mickle na toto postupne rezignoval. Zacina to moc dobre, jako klasicka, dobova kriminalka s ponekud netradicnim pripadem. Postupne se to samozrejme zmota asi hratkami s casem? Ok, to mam rad. Je skoda, ze v periodicke strukture filmu dojde nekolikrat k falesnym vyvrcholeni, po kterych nasleduje citelne zvolneni. Diky tomu film nema moc konzistentni tempo. Silnejsi rezijni tah na branku tu citelne chybi. No a ke konci jsem uz ztracel pozornost. Kazda dalsi vysvetlovacka byla min zajimava nez cokoli, co napadlo me. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Žánrový kolotoč, který chvíli funguje, chvíli vůbec, jehož celá myšlenka ještě navíc spočívá v tom, že některý věci prostě nezměníš. I fucking hate that. Dovedete si tak představit moje překvapení, když jsem si na konci říkal, že mě ten film paradoxně vlastně docela bavil. Dvojka Boyd Holbrook a Bokeem Woodbine, kterej si toho stereotypního černýho policajta vychutnal naprosto maximálně, to táhne v první detektivní polovině hrozně dopředu, jenom aby se to v druhé přeplo do pomalejšího sci-fi módu s poměrně ambiciózním konceptem cestování v čase, kterej upřímně chvíli trvá, než prohlídnete, a i po tom nutí trochu přemýšlet. Jen to na pár místech utáhnout, režijně si s tím maličko víc pohrát, a klidně se tu mohla zrodit další žánrová pecka ala Looper. Takhle bohužel "jen" 6/10. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sci-fi blbost s šíleným dějem a ještě šílenějším koncem, který mi přišel totálně mimo mísu. Na druhou stranu to byla docela zábava a technicky a vizuálně je to velmi vydařené. Nicméně pitomé. Vůbec jsem nechápal, jak nesmyslně tady to cestování časem funguje, a jak to, že vůbec funguje. Těžce průměrné, a přitom je škoda, protože potenciál je v tomhle filmu veliký a často je i vidět. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama