Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Illy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se rozjede jak vlak, ve kterém se pohodlně usadíte a pak s hrůzou zjistíte že zastavuje v každé malé řiti a do cíle se už jen plouží. Z počátku parádní atmosféra se postupně vytrácí, což je veliká škoda. Frekvence i tak dál zůstává jedním z nejlepších filmů o cestování časem a časových paradoxech... Na druhou stranu, takových snímků se příliš netočí a rozhodně to nepovažuji za ztrátu času, naopak. Holt nemůžeme pokaždé dostat Upgrade. Páteční Netflixové filmy jsou zatím sázkou na jistotu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem 4 hvězdičky, protože začátek je opravdu parádní a plný napětí a samotná myšlenka také není špatná. Ale je pravdou, že v druhé polovině film postrádá tempo. Díky vybudované atmosféře, která sice vyprchává, ale diváka stále drží, a očekávání, jak bude vše provázáno a vysvětleno, se divák nenudí, ale tou počáteční peckou už film přestává být. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů,který na ty necelé dvě hodiny celkem pohodlně zabaví,nicméně tak za půl roku,pokud si budu pročítat zpětně svoje komentáře,budu matně tápat v paměti co,že to vlastně bylo.Samotná idea je ok a první třetina je opravdu povedená se solidní atmosférou,ale jak se začne hrát s časem přestane to trochu (byť ne úplně) dávat smysl.Vidět to tak před 10-15 lety,mohl jsem být nadšený,podobně jako jsem byl u Loopera,nicméně dnes je to "jen" lehounce nad průměrem...60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten film žel neví, čím chce být. Kritikou posedlosti (případem, mstou, čímkoliv), klonem Terminátora, rodinným filmem s důrazem na rodinné hodnoty, či liberálně demokratickým zdviženým prstem před americkými rasisty a pro jistotu i "rasisty"? A vůbec - je demokratické našim oponentům "vymýt" mozek? Ta celková neujasněnost tříští jakýkoliv možný prožitek z filmu, a to srdceryvné finále na pláži, nakolik chápu, jak se tvůrci nadřeli na tom, aby tu časovou smyčku vymysleli, mi přišlo nejen nezajímavé, ale taky vlastně směšné (á la cimrmanovské "Nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn). Vlastně i ta časová smyčka je překombinovaná jen proto, aby vznikl ten wow efekt na konci, ale popravdě, napadlo mne to někdy po první třetině filmu, a ejhle, ono jo. Jsem z toho filmu rozpačitý - skvělý vizuál, svým způsobem zajímavé, i když hodně provařené téma (a to tady nikdo nezabil Einsteina, pánové), ale ty dvě hodiny se vlečou jako jízda po slavné D1 v pátek odpoledne. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama