Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(3/10). Jsem hrozně zklamaný a některými scénami i znechucen. Jako já mám žaludek silný a zvládnu toho hodně, ale tady té brutality, krve a zabíjení nevinných lidí i na mě moc. Nezlobte se na mě, ale tohle nebylo ani trochu vtipné. Chápu, že to má mít jakýsi svůj feeling a styl, že je zde všechno tak trochu úchylné a nechutné, ale na mě to dojem vůbec neudělalo. Po hodně filmech mi bývá taky špatně, ale to je psychicky a to je "dobře". Takto ale ne.. A to jsem se na Madse fakt těšil. On byl jediný důvod to v těch nejvíce brutálních scénách vydržet a jenom se šťuřit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že od Jonase Akerlunda odejdu z jednoho filmu absolutně nadšený (Vládci chaosu) a druhý mi svojí efektivnosti rozhodí div ne vyrážku na ruce. Přitom hudbu složil Deadmau5 a hlavní herec je Mads Mikkelsen. To už jsou lákadla, která se neodmítají. Jediné, co ale stojí opravdu za zájem je úvodní scéna s Johnny Knoxvillem, která by dobře posloužila jako krátkometrážní film a ne jako vstup do samotného filmu. A o tom celý film je. Sral mě od začátku do konce. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ NAŠI AGENTI UMŘOU VE SLUŽBĚ NEBO PŘI NESPECIFIKOVANÝ NEHODĚ, KLAUZULE V JEJICH SMLOUVĚ UVADÍ, ŽE VŠECHNY PENÍZE ZŮSTÁVAJÍ FIRMĚ...“ /// Fajn pohodový a uvolněný tempo. Navíc zabíjení už dlouho (možná od Sejmi je všechny) nebylo tak zábavný. Násilí... jo, jo. Toho je tady fakt dost! Dojde i na mučení... takže Netflix si v klidu může odškrtnout ze seznamu přání - „natočit nepřístupnej film“. Což je mimochodem dobře. Špatnou zprávou je, že tady vo nic jinýho v podstatě nejde. Scénář je mix všeho možnýho s podobnou tématikou, ale já už dlouho neviděl Mikkelsena v akci. Jako vůbec. A stejskalo se mi po tom jeho vážným ksichtu. Takže nepřekvapí, že týhle jeho Netflix „One man show“ dávám palec – víte co, rovnou tři! – nahoru. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Polar: Came from the Cold“, kterou stvořil Viktor Santos, neznám. 2.) Ujíždím na bezduchejch píčovinách (navíc v nich hledám přidanou hodnoutu.). 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dokonale hustý Mikkymaus a nádherně slizký Endy Pipkin v masitém krystalickém vinném potěšení, které artovým hnědopichům ani milovníkům těch tolik seriózních a veskrze sofistikovaných svištících homopelerínek a konečníků, těsně obepnutých pastelovým elastanem, zjevně příliš neučarovalo. No nic, někdo ty buzny přepětkovat musí. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem váhal, mezi 2 a 3 hvězdičkama. Pak jsem si ale řekl, ten film měl až nechutně zběsilý střih (moc toho nešlo vidět), režisérsky to moc nedrželo po hromadě (byl to fakt chaos), hlavní Boss byl jedno velké WTF a upřímně Mads mě jako ultimativní zabiják taky nijak nepřesvědčil. Jedno shlédnutí asi neuškodí, ale očekávání bylo přeji jen větší. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Příběh vychází z komiksu „Polar: Came From the Cold“ z roku 2012, jehož autorem je Víctor Santos a vydalo ho Dark Horse Comics. (3T)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama