Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

POMO 

všechny recenze uživatele

Vtipné intro s Knoxvillem, funkční emocionální rovina s holkou-chráněnkyní, odflákle urychlené finální zůčtování s bad guys. Popkulturní bejkovina se zbytečně moc úmrtími nevinných, které mají být jakože vtipné, a záporákáma, kteří mají být jakože cool. A charakterním hercem Mikkelsenem, který se do ní vůbec nehodí, ale paradoxně jí jako jediný prvek dělá docela koukatelnou. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nic pro slabomyslné povahy, ani ochránce zvířat. Polar je čistokrevná, šílená a tak trochu béčková vyvraždovačka ve stylu John Wick, které vévodí Mads Mikkelsen, jehož výkon bych označil jako lehce odlehčený, až zábavný. Vůbec mi zde chybí žánr komedie, protože některé scény si o to doslova říkají. Jsem spokojen skoro na nejvyšší míru a jen úplný konec mi zabránil tomu, abych šel do plných. Kdyby film stříhli úplně po posledním výstřelu, byla by to koule jak vyšitá. Takhle budu muset počkat na další pokračování, které snad určitě někdo natočí. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(3/10). Jsem hrozně zklamaný a některými scénami i znechucen. Jako já mám žaludek silný a zvládnu toho hodně, ale tady té brutality, krve a zabíjení nevinných lidí i na mě moc. Nezlobte se na mě, ale tohle nebylo ani trochu vtipné. Chápu, že to má mít jakýsi svůj feeling a styl, že je zde všechno tak trochu úchylné a nechutné, ale na mě to dojem vůbec neudělalo. Po hodně filmech mi bývá taky špatně, ale to je psychicky a to je "dobře". Takto ale ne.. A to jsem se na Madse fakt těšil. On byl jediný důvod to v těch nejvíce brutálních scénách vydržet a jenom se šťuřit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

No, nebejt tam Mikkelsen, tak jdu asi níž. Podobnou stylizovanou střílečku jsme tu už měli a John Wick je prostě někde úplně jinde. Polar místy působí jako jeho netflixácká parodie. Film se snaží být za každou cenu děsně fun and games a ač je akce sama o sobě vyloženě lahůdková, tahle glorifikace samoúčelného násilí mi teda úplně nevoní. Na druhou stranu Mads je výbornej a celá linie se slečnou odvedle po emoční stránce funguje, takže je škoda, že si film nedržel více seriózní tón a sklouzával na úroveň laciné blbiny. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Johnem Wickem se samo nabízí. A musím říct, že tento snímek je mi mnohem blíž. Přijde mi, že tady se povedla ta stará škola. Mads Mikkelsen vypadá v roli nájemného zabijáka hrozivě a vše mu věříte, kdežto Keanu Reeves za mě působí směšně. Děj je jednoduchý, jak jsme u podobných snímků zvyklý. Přesto sem se nestačil nudit a za mě spokojenost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „September“ od Earth, Wind & Fire. Ve 45. minutě pak hraje „Islands In The Stream“ od Kenny Rogers & Dolly Parton. (Duoscop)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama