Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

"MARIO KASSAR presents:" je hned první titulek na začátku. A podle toho to taky vypadá. Cesta zpět do devadesátek, akční hodně sci-fi. Pomatenej děj, hlavně první necelá polovina. Ale ve výsledku jde vlastně jen o to, jak parta žoldáků jde svrhnout diktátora a dává si tam s jeho jednotkama maximálně drsně, krutě a krvavě na hubu. Polovina osazení z RAIDU 2. Střílení, vychytávky a martial arts. Krve opět galony. Sice to není ani RAID, je to dělaný čistě na efekt a moje milovaná Julie Estelle nedostala moc prostoru, ale je to fajn. Je tam jeden fight, kterej asi nezapomenu - borec versus 10 soldier-goril ... A to už jsem měl i já xicht od krve, jak to bylo brutální. Pohodička, trochu sem tomu přidal, protože mám rád ty herce a jejich nadšení do tvorby... ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Skoro dvouhodinová slátanina všeho co už tady bylo. Neskutečně se to táhne a jak už tady někdo psal ...po hodině už vlastně mezi asiaty nepoznáte kdo je kdo všichni vypadají stejně. Na Indonésii asi dobrý, ale ten pokus natočit to v americkém stylu je tam až moc zřetelný a přehnaný. Trapné scény jeden proti přesile a poslední půlhodina byla utrpení. ....Sci-Fi od toho vůbec nečekejte kromě kouzelného pláště není co k vidění. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný režisérský debut z Indonésie, který dává najevo, že jde natočit solidní rubačku i bez Tjahjanta či Evanse. Film se odehrává v roce 2031 na Jakartě, tedy v blízké budoucnosti. kde vládu řídí politická strana Piranas a tu se snaží svrhnout skupina revolucionářů, kterým bude vévodit Kongresman. Zklamalo mě, že Julie Estelle, což byla největším lákadlem celého filmu je trestuhodně nevyužitá a nedostane v akci žádný prostor a příliš mi neseděl "neviditelný muž", ikdyž rozumím, že pro Indonésii je film revoluční a snažili se zaujmout i Američany, takže tyhle Sci-Fi vychytávky celkem chápu, ale pro někoho to může být rušivý element. Najde se zde pár známých tváří z Raidů a potěší i nové tváře, které zaujmou svými bojovými schopnostmi. Přestřelky mě až tak nestrhly, ale jakmile došlo na souboje, tak jsem se příjemně vrněl blahem. Akce je fyzická, kontaktní, syrová a brutální jak je v Indonésii zvykem a je zde hodně soubojů v početné převaze (1 vs 5). Ve finále potěší i Stealth prvky alá Splinter Cell. Celkově vzato slušný film se solidním CGI, slušnými souboji a zajímavým příběhem, ale kdybych se chtěl v tom vrtat, tak chyb naleznu víc, ale není důvod když na film čekám 2 roky a dal mi to, co sliboval. 8/10. Asie letos zatím válí. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný námět, ale režisér a herci na to zkrátka nestačili. Kolikrát až nelogické jednání hlavních aktérů a mnohokrát to působilo jako komedie. Na druhou stranu to vyvažovalo několik vážných a citových scén. Ačkoliv to byl takový trošku postapokalyptický film, tak se pořád snažil držet takové reality dnešní doby a lidskosti, pokud pomineme ty speciální obleky a pláště neviditelnosti jako v Harry Potterovi. Oddechovka na večer to nebyla špatná, ale odvařený jsem z toho nebyl. 45% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Foxtrot Six má své okamžiky s pár dobrýma myšlenkama a futuristickými technologiemi, ale tempo se vleče a příběh selhává v tom, aby udržel mou pozornost po celou stopáž. Film pro ty kdo mají rádi tzv. tenisové filmy. Jen se koukáte doprava a doleva, kde co vybuchlo. Za dvě hodiny stopáže se prakticky nepřestane střílet a nábojů je spotřebováno hodně. Zápletka je jednoduchá. Bývalý mariňák s přáteli bojují za záchranu Indonésie před nemilosrdným vůdcem politické strany. Odehrává se to v budoucnosti. Nejlepší postava pro mě byl Spec v podání Chicco Jerikho což je chlápek, který toho moc nenamluví , ale je hodně cool . Posledních 40 minut je z filmu nejsilnějších a film zde nahodí vyšší rychlost. Vizuální efekty jsou působivé. Vše směřuje k finální bitvě. Líbila se mi hláška "sněz nebo budeš sněden". ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě krátké mezititulkové filmové scény. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno