Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 1

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (350)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Jsem velký fanoušek režiséra P. W. Andersona, takže mě trochu zaráží, že mi tento nový film MONSTER HIUNTER moc neoslovil. Na to, že patřím mezi zaryté fanoušky RESIDENT EVIL série jsem čekal více. Dokonce to má i stejného hudebního skladatele, který nám hudebně doprovázel finální kapitolu RE, jehož OST poslouchám i samostatně. Vůbec mi zde nesedly postavy, prostě od začátku jsem se s nimi nemohl zžít. Po dějové stránce to bylo jednoduché, ale smysl to dávalo. AKČNÍ scény byly určitě dobré, ale vzhledem k tomu, že mě nebavilo skoro nic jiného, tak jsem ani AKCI nemohl moc pozitivně vnímat. Ale jako jo, natočena je výborně, pár dobrých nápadů má, dívalo se na ní dobře, ani celkově neměl film hlubší zápory. Takže ve finále dávám čistý průměr – aspoň něco. Ale neutíkalo mi to ten film …. Bohužel. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica ma celkom milo prekvapila. Síce sa všetko hýbe v jednoduchej rovine, no aspoň to malo nejaký “logický” dejový vývoj, ktorý bavil neznámom. Od príchodu na “Havaj”, to príbehovo kolíše, no na druhú stranu sa dostavia väčšie obrázkové orgie, čo poteší najmä tých, čo sú dušou stále pár (a viac) rokov naspäť. Osobne si nemyslím, že by bol “Monster Hunter” taký prúser, ako sa to (podľa názorov a hodnotení) javí, no je cítiť, že ide napriek hereckému obsadeniu viac menej o “béčkovú” variantu blockbusteru. P.S.: Ja som v prvom rade rád, že sa “plochá” Milla KONEČNE odjebala zo serie “R.E.”, pričom veľmi dúfam, že pôjde o reštart zombie série, ktorá bude opätovne čerpať z predlohy kráľovskej hry. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory účesu Rona Perlmana a reputaci Paula W.S. Andersona to není špatné! Mille Jovovich jsem tu věřil více než mezi zombíky, akční scény byly super, trikům nemám co vytknout a příjemně mě překvapil počet monster. Největší slabinou filmu ovšem je, že zjevně vznikl hlavně proto, aby mohl vzniknout další díl, protože spousta věcí zůstane nevyřešená a ačkoliv mě ten pouštní, doslova příšerný pobyt bavil, na konci jsem se prostě musel zeptat: K čemu to celé bylo? Nemyslel bych si, že to po nastavované kaši jménem Resident Evil někdy napíšu, ale tentokrát ano, docela rád bych, aby Anderson natočil pokračování. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdyby Monster Hunter zůstal na skále a my bychom sledovali, kterak se Milla s Tonym snaží dostat na kobylku Diablovi a přežít útoky pavouků, určitě bych byl spokojen. Snímek nabízí totiž 2/3 napínavou, akční, dobře fungující zábavu. Bohužel pak někoho napadne vrátit na scénu Rona Perlmana, koráb a vůbec celou záležitost s tajemným portálem do jiného světa jaksi uzavřít. Je to veliká chyba a škoda. Protože zatímco první 2/3 filmu bych se nebál hodnotit 70%, tak poslední třetině musím dát tak s bídou 30%. Což mě fakt mrzí. To co začlo tak zajímavě, skončilo pachutí v ústech. Přesto se mě Monster Hunter líbilo o hodně více než poslední Godzilla, kde postavy a příběh zkrátka nefungují. Monster Hunter: 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Milla už zabila všechny zombíky a jinou příbuznou havěť a tak se vydala do jiné dimenze, aby si to rozdala s monstry. Nic víc Anderson neavizoval a také si na nic víc nehraje. Je to sice trochu dlouhé, uvítal bych nějaké to gore a animátoři možná mohli zapojit trochu víc fantazie a nabídnout víc méně významných potvor, ale i tak se bylo na co dívat. Písečné monstrum bylo slušné, pavouci křížení s pěchotními brouky ušli a dráček byl dokonce luxusní. Akce je solidní a finále, byť byl jeho konec předvídatelný takřka do nejmenšího detailu, mělo něco do sebe. O hercích to tady samozřejmě příliš není, ale i tak splnili všichni to, co od nich člověk čeká. Za mě spokojenost. 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (BMW12)
  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama