Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní podívaná a i pro mě opravdu velké překvapení. Jako první musím zejména vyzdvihnout fantastické obsazení, které je prostě do jednoho geniální (Asa je s rolí mimořádně sžitý, stejně jako jeho máma Gillian, Emma Mackey vypadá nejen jako Margot Robbie, ale jako ještě někdo, jen si teď nemůžu vzpomenout kdo, a Aimee Lou Wood je překrásná, roztomilá a má luxusní kozy). Dějově je to sice trochu natahované, to je fakt, mít to o jeden (či dva) díly méně, asi by se nic nestalo, jen ten Eric mně postupem času začal štvát. A všichni si to užívají. A český dabing, mimochodem, je fakt nehorázně luxusní záležitost. Je to odvážně, neskutečně vtipné a zábavné a naprosto parádně se tam míchá i dramatická rovina, i když ta humorná v první řadě asi lehce převažuje. Jsem náramně spokojený. Rozhodně nejpohodovější seriál za hodně dlouhou dobu. 85%. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Není mi patnáct, nejsem napumpovaná energií a hormonama, a sex není jediné, čím se zabývám. Vlastně jsem taková nebyla, ani když mi těch patnáct skutečně bylo, takže zdejší nadšené až hyperaktivní postavy příliš nechápu. Asi proto nerozumím místní euforii z tohoto seriálu, který ve mě zatím vyvolává dojem, že jde o slabší Glee bez zpívání. Dospělým postavám je věnováno málo prostoru, zatímco zdejší puberťáci jdou mimo mě a nějak je mi úplně ukradené, kdo s kým začne chodit nebo kdo se s kým rozejde. A o to jde v Sex Education především, ačkoli se navenek tváří jako originální a odvážná osvěta. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ScarPoul mi ukradol všetko, čo som tu chcel napísať... a ide do topky! (ScarPoul tam ide, či sa tam dostane aj Sex Education si ešte počkáme minimálne tú druhú sériu, sympatie ale tento seriál vzbudil - hlavne autorka s hercami vzbudili - obrovské) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že jsem to po prvních dvou epizodách nevzdala, protože pak mě to začalo vážně bavit. Pořád moc nevím, kam si to zařadit. Je to spíš vtipné (ale nijak třeskutě a občas trapně), ale umí se to otřít i o vážnější notu - a to funguje. Otis, Maeve a především Eric mají vážně dobré představitele a zajímavé příběhy. Těším se, jak se bude vše vyvíjet v další řadě. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálová učebnice pro mrduchtivé delikventy, která nenápadně a zábavně vyučuje jedince sexuálním stykem nepolíbené. Aneb exkluzivní sexpertýza v praxi - vše zcela komplet bez cenzury a navíc famózní komediální formou, kterou umí jenom britové. Jak jednou pravil Komenský: "Sexuální výchova hrou!" Asa Butterfield je zde ve svý nejstylovější roli jeho dosavadní kariéry. Za mě spokojenost.... [VERDIKT: 8,5 vibrátorů z 10] ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Na začátku epizody hraje „Road to Nowhere“ od Talking Heads. (FrankSusta)
  • V epizodě řekne Otis (Asa Butterfield) příteli své matky, že je levák, ale v zápětí si maže máslo na chleba pravou rukou. (Modnar)
  • Keď Eric (Ncuti Gatwa) povedal, že jeho anonymná priateľka mu povedala, že Adamov (Connor Swindells) penis je veľký ako dve plechovky Coca-Coly naukladané na seba, keď Adam otvorí svoju skrinku, vidíme v nej dve plechovky naukladané na seba. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama