Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně jsem byl se seriálem v podstatě spokojen, po druhé řadě už to ale neplatí. Já samozřejmě vím, že jsou gayové jasně v kurzu, ale kdyby mi v tomhle městečku upadla bankovka vysoké hodnoty, nechal bych ji ležet, jsou i důležitější věci než peníze, Aimee by mi jistě rozuměla. Taky mi hodně vadila pestrobarevná Anglie, místy hodně chabý humor, Ola a slabé využití Lily. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní téma úvodní série a prakticky i seriálu, tedy sexuální poradna, je upozaděna. Maeve se moc nikam neposune... Feministický odboj a vyrovnání se s homosexualitu, tedy témata mě otravná! Řekl bych, že jde už opravdu o na na sílu tlačená LGBT. Jakože pořád to táhne Jean a Maeve, ale toho rozvoje dostaly fakt pramálo :/. Už to skoro vypadá, že Otis dospěje, ale trvá to, když si nakonec už uvědomí pravdu, tak už je pozdě a všechno se pokazí. Tentokrát mě nejvíce seděl Jackson. Ale přece jen Adam měl velmi silnou linku... Ten závěreční díl byl vynikající! Je to o tolik jiné něž předchozí série, ale pořád překvapivě dobré v jiných ohledech... 75% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sexuchtivě tunili, čímž seriál zprasili." Pětihvězdičková první série byla zábavná a ze života, psaná se shovívavým úsměvem nad těžkým údělem puberťáků. Všemi (ne)možnými motivy přeplácané pokračování už bohužel stálo za vyliž kapsu. Jako by postavy z jedničky vesměs zapomněly, čím vším už si úspěšně prošly v úvodní sérii a tak začaly dělat nesmyslné vývojové kroky zpátky. Tohle v seriálech bytostně nesnáším. Jedinou kontinuální postavou byl bohužel náš tápající Adam, sexuálně i životem zmatený a s permanentním výrazem: "Asi jsem právě překousl švába a nevím, co si o tom mám myslet." Škoda zabitých postav a opravdu velké zklamání. Do trojky už nejdu. Ani v seriálu, ani v reálu :-). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako funkčné ako prvá séria. Páči sa mi ako sa postavy vyvíjajú ale ako aj všetky dostávajú potrebný priestor narušiť naše divácke percepcie. Tých čo sme moc radi nemali, sme začali rozumieť a tým ktorým držíme palce nám umožňujú prežívať emócie nášho mládi v bezhraničnej sile a údernosti. Otis a Erik si prechádzajú druhou sériou , zmenami a romantickými eskapádami a ja im veľmi moc držím palce. Otvorenosť seriálu s akou sa zameriava na problémy mladých, na normálnosť aj na sexuálnu revolúciu mi príde v rámci žánru neprekonateľné. Niečo čo sa oplatí sledovať. Aj napriek sexuálnym témam to má totiž silný morálny a ľudský rozmer. 2. séria - 100% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v první sérii jsem hodnocení zvedala, tady jsem měla pocit, že to v druhé půlce nešlape jak má. Možná je to tím "zhltnutím" seriálu v takové rychlosti, ale já nevím... ono v každé epizodě se nám tvůrci (ať už na větším či menším prostoru) snaží něco předat a tady to občas a zvlášť na konci, fakt drhlo v tom, jak to bylo na sílu a nepřirozené. A občas taky - tohle si mysli, tohle je správně. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Žlutý automobil, kterým přijel na návštěvu Otisův otec Remi (James Purefoy), je Ford Cortina Mk III ve verzi GT (Grand Touring). Třetí generace Fordu Cortina se vyráběla mezi lety 1970–1976. (J.F.B.)
  • Pieseň, ktorú Jakob (Mikael Persbrandt) spieva v sprche, je "Sommartider" od švédskej kapely Gyllene Tider. (dwdb)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama