Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada překonává veškerá očekávání. Všechny důležité postavy jsou znovu vystaveny tvrdým zkouškám, v nichž obstojí jen ti nejsilnější. Otis a Maeve, Eric a Adam, Jackson a Cal, Jean a její neplánované těhotenství, nová ředitelka Hope a její teror, školní výlet, který se zvrtne, rozchody a nová sblížení... Přestože seriál výrazně zvážněl a dávno překročil stín nezávazné zábavy, o situace ve stylu funny and crazy není nouze ani tentokrát. Jo, a na závěrečnou epizodu si připravte balík kapesníků. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii jsem si užila zatím nejvíc a to díky tomu, že ústřední postavy Maeve a Otis jsou lehce sesazení ze svých trůnů a prostor se dostal i ostatním, za mě mnohem zajímavějším postavám. Dvojice Maeve a Otise mi k sobě neseděla už od první série a tím pádem nejsem tím šíleným fandou, co na to celé kouká jen aby viděl, kdy už se ty dva dají konečně dohromady. Upřímně, Otise s Olou jsem nedávala ještě víc než Otise s Maeve a proto jsem byla v téhle sérce nadšená z Ruby, která se mi k Oťáskovi líbila nejvíc ze všech... škoda. Co musí na tomhle seroši bavit všechny jsou ty jejich hadry, který obdivuju už od první série a hlava mi jde kolem z těch šílenejch, přesto prostě pěknejch kombinací. V téhle sérii mi teda šel i sluch kolem, protože co se týče výběru hudby to byl přesně můj šálek kávy a shazam na mém telefonu se nezastavil. Na konci se mi dostala i kýžená dávka dojetí a to z Adamovo úsměvu při psí soutěži. V příští sérii to dá dohromady s Rahimem, vsadím se a i v to doufám... Adam je pro Erika moc dobrej, prove me wrong. ()

Reklama

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série pro mě byla vyloženě peklo. Bylo to jako kdyby někdo sepsal na jeden papír všechny charaktery hlavních postav a spláchnul je v třetí sérii do hajzlu jenom kvůli několika wow momentům a brnkání divákům na city. To mi přišlo opravdu dementní a víc 'seriálově' už to natočit asi nešlo. Scénáristi hážou postavám klacky pod nohy už v takové kadenci, že z toho vyloženě bolí oči. Postavy, který sem měl doteď rád nebo sem pro ně měl pochopení se najednou chovají jako pičusové (dokonce si to tam mezi sebou pravidelně říkaj) až za hranou snesitelnosti. Ke konci dostaneme dvě docela srdceryvné scény, ale vzhledem k předchozí přemíře debility a mojí nasranosti na tvůrce, to na mě vlastně vůbec nefungovalo. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, zase pět hvězd. A co víc říct? Osobně mi přijde hrozně zajímavé, jak si seriál jede ve svých kolejích, odehrává se na neurčeném místě a v neurčeném čase (kolize moderních telefonů a starých aut) a řeší velmi moderní témata, zatímco se všichni oblíkají jako moje máma v 80kách. A mě ten storytelling, vztahy a postavy prostě baví. Je to jednoduché, ale zároveň komplikované. Každá postava je důležitá a unikátní, má nějakým způsobem rozvinuté pozadí a všechny tak tvoří pěkný, chaotický celek. Tuto sezónu jsem byla nejvíc zaměstnaná vztahem Jean a Jakoba. A přestože se nám tady toho moc nedostalo, Adama(♡) a Michaela. Doufám, že se jim bude 4. sezóna věnovat víc. Zase čekat rok. :/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí řadě stále vrchol netflixácké produkce. Stále největší klenot ve feel good žánru a ačkoliv chápu výtky a přílišné tlačení do popředí nejrůznějších minorit, já si to i tentokrát strašně užil a moc se těším na čtvrtou sérii.  PS : Jsem tým Ruby a nejen já, ale nejspíš ani tvůrci netušili, jak se ta postava stane oblíbenou (něco jako Steve Harrington ve druhé řadě Stranger Things), proto v druhé půlce třetí si ji už moc neužijeme, nicméně pevně doufám, že ve čtvrté to bude do sytosti. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)
  • Otisova matka poprvé zmíní své příjmení za svobodna. (griph)
  • Když se Maeve (Emma Mackey) objeví na počítači „modrá smrt“ (modrá obrazovka), jde o systém Windows XP, který od roku 2014 není podporován. (Puxina)

Reklama

Reklama