Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Hm, překombinované ad absurdum. Ale v zásadě ta ústřední myšlenka, že našlápneš na něco, co dělat nechceš, ale tak trochu musíš, protože to někomu dlužíš... a pak už není úniku, ta se povedla hodně. Jinak je tohle téma už až mockrát viděné a zrovna v Koreji během několika málo let vytěžené až do hlušiny. Sympatické herečky. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že bude dej, vzhľadom na prvok časovej slučky, ďaleko komplikovanejší. Lenže ono je to podané pomerne jednoduchým spôsobom, pričom samotnú story pochopia aj tí, čo majú v mnohých prípadoch dojem, že im uniká podstata či dejova linka. “Telefón” je taká, nie príliš náročná záležitosť, no stále dostatočne pútavá, tajomná, či mystická zároveň, ktorá si jedonoducho zaslúži pozornosť diváka. Ľahký nadpriemer .. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

„Ha-Loo? Tady Yoo-Soo Chooj, s kým mlufim?“ „Tady Kvajd, ty plagiátorká jebko! Volám z roku 2000, abych ti řekl, že bezskrupulózně vykrádat jeden z největších skvostů milénia, nepřiznat mu kredity a navíc ho ještě napajcovat slizkým ťamanským patosem a už opravdu megakokotskými dementparadoxy, to je přinejmenším na anální znásilnění neopracovanou bambusovou tyčí! A tak jsem Ti zrovna něco nechal v ledničce v misce s kimči, je to hnědé a po těch dvaceti letech už to bude i solidně fermentované. Dobrou chuť.“ „Ne ne ne, neumym šeški a ty folat omil, špatna frekfence, asiii…“ „Já mluvím anglicky, debile, a vím přesně, že volám do lupičství v Soulu! Ale máš pravdu, fuckt špatná Frekvence.“ „Ja končit, palit se mi tu pes a nemit čas, bo psat zrovna orikinalni scenaš k Obfyklym lakosnikum. Chtit nasrat Ferbala, fiš. Joesonghabnida-a-a-a… Cvak“. Naprostá bezostyšnost, ale zase ruku na rýžoviště, kdybych neviděl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, asi bych jeden žlutý puchýř přistřelil. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Naprosto bravurně zvládnuté vyprávění s přehlednými časovými změnami, u nichž se člověk necítí jako pitomec, protože by nestíhal pobírat tvůrčí záměr. Hlavní herecká dvojice svými výkony pak drží diváky v neustálém napětí a celkově jde o jasnou 5* záležitost. Jenže pak příjdou titulky a prostě... proč. Ach jo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už po pár komentech je tu docela dost expertů na nadpřirozené časové paradoxy, kteří tuší, že takhle to fungovat nemůže. lol. Možná proto, že já vážně nechci řešit, jak má správně fungovat něco, co neexistuje, jsem si film bezvadně užil a považuju jej za jeden z nejlepších thrillerů roku. Odvyprávěný je podle mne totiž zkrátka skvěle. I přes ty časové hrátky je to jasné, přehledné, postupně velmi, velmi napínavé a temné. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama