Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V kantýně si dovolili nehrát tu naší. :(((( První scénka byla hodně silná. Temný život v temné době. Docela mě to navnadilo. Snaživý subinspektor pobavil a jeho postava je svým zápalem dost sympatická. Uvidíme, jak to dopadne dál.  Zcela jasně si dovolovali na muže tmavších rysů, což byl jak vidno fatální omyl. - Dokonalá věta. Lepší čtyři hvězdy. Pokud to příště bude nerozhodně, půjdu tam k té vyšší hranici. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecky i atmosférou silné, co se týká tempa poněkud pomalejší. Jak již bylo zmíněno, tři díly tvoří jeden delší díl, takže zde jde skutečně spíše o rozjezd. Na druhou stranu mi není jasné, proč tedy rovnou nevznikl jeden delší díl složený ze tří. Ano, jednalo by se o delší podívanou, ale alespoň z hlediska strukturování by rozložení příběhu dávalo smysl. Takto zde máme neslanou nemastnou necelou třičtvrtěhodinku, která představuje nesympatické postavy, ke kterým se divákovi těžko hledá cesta. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to prvoplánová juchanda pro děti - to je super. Lépe to koresponduje s atmosférou Rogue One. Co ale úplně neimponuje je pomalé tempo bez cíle. Andor prostě někam chodí… něco dělá… nevíme co. Flashbacky do minulostí mě vůbec nezajímají (a nevím ani proč by měli). Nebavilo mě to. Nechytlo mě to (nenalákalo) dívat se dál. A to je špatně. Hodně špatně. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady asi budu troškus více kritický než většina.... Ale zase až tak "vydřenej" z toho nejsem. Respektive vůbec nejsem vydřenej z našeho hlavního hrdiny. Nevím jestli Diegovy dali před natáčením nějaký antidepresiva nebo co, ale já u něj necítil a ani neviděl jedinou pořádnou emoci. Naproti tomu musím vynachválit casting vedlejších postav! Naprostá paráda, od geniálně udělaného robota který má problém s řečovým modulem, přes šéfa ochranky, šéfa společnosti až po přátele Andora kteří mu tak nějak pomáhají proplout životem. V tuhle chvíli musím říci, že tenhle seriál je seriálem VEDLEJŠÍCH POSTAV! Přesný opak Obi-Vana..  Bohužel i tak dávám lepší 3* a 70% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že něco tak originálního vzniklo. Každému se to nebude líbit a každému nebude vyhovovat tempo. Člověk si musí ale uvědomit, že "tady jsme úplně někde jinde". Postupně budujeme atmosféru a zápletku. Vzít život něco stojí. A Star Wars nám konečně ukazují tíhu daného okamžiku a následek, který bude následovat. Už hned z první scény je cítit, jak moc tento projekt bude odlišný. Bordel ve Star Wars jsme tu neměli. Takhle syrovou atmosféru taky ne. Pro začátek dávám 80%, ale stoprocentně jen za odvahu by si to zasloužilo plný počet. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)
  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama