Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Inu na hollywoodskou seriálovou produkci vysoce nadprůměrný počin, na kterem se dá chvílema i poctivě zasmát. Části, které se odehrávali ve studiu "tool time", mě moc nebrali, více zábavy se odehrávalo v domě/zahradě Taylorových. Škoda, že od 3, 4 serie to už ztrácelo glanc a vtipy se začínali příliš opakovat. ()

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Společně s Přáteli to nejlepší se sitcomové scény. Kařdý díl má v sobě zábavu, ponaučení od Wilsona, řešení problémů, v manželství i v práci, a někdy dokonce seriál poukazuje, kdy není vtipné používat fórky! No hlavně že to na nejlepší seriál nemá vliv!!! PS: Mé hodnocení platí do páté série, kdy seriál na mluvil Zdeněk Mahdal - blé ()

Reklama

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle jsem kdysi také párkrát viděl a velmi si z toho nepamatuj = nestálo to za moc. Herecké obsazení a humor - u sitkomu dvě základní věci, které tady bohužel nefungovaly. Přesto, nejde o úplné dno, v televizi šly ještě mnohem horší věci, které mě lezly na nervy. Tohle mě jen nebavilo a vysloužilo si to tak lehký podprůměr. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu k Alovi "Flanelovému Ďáblu" Borlandovi stěrkotvorný antikutil Tim Taylor, jehož doma stírá jeho zlatá manželka (nebo spíš světice, když se vezme v úvahu její trpělivost...pamatujete třeba jak Tim ztratil snubní prsten?:)) Jill a jehož hlubokými moudry podporuje anonymní soused Wilson, je klasik televizní zábavy. A ve dvojkombinaci s Dinosaury to byly úžasné podvečery kdysi dávno v začátcích jedné nejmenované komerční televize. PS: Mahdale, ty žes někdy dělal dabingového režiséra???!!! ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V závěrečné se Heidi těsně před posledním "Tool Timem", že je těhotná. Debbe Dunning byla tehdy skutečně těhotná. (Kulmon)
  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)

Reklama

Reklama