Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva ostří bývalí policajti z Texasu mají za úkol vypátrat a zabít nechvalně známé zločince Bonnie a Clydea. Kriminální drama podle skutečných událostí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal v "nesmiřitelné" a "neúplatné" "skutečné detektivy", lovící legendární vraždící páreček, ale dostal jsem "jen" moc hezky vypadající (kamera a výprava na jedničku), nicméně poněkud rozvleklou a vnitřní energii postrádající retro krimi s perfektním Costnerem (Woody odvádí svůj ok standard), který se zřejmě rozhodl, že bude stárnout po "eastwoodovsku", tj. do podoby sympatického drsňáckého mrzouta. 60 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V Americe jsou zhruba tři silnice, a to teď, tenkrát jich mohlo bejt tak o polovinu míň. A ono stejně trvá čtyři roky sehnat dva puberťáky v autě, aby to na sebe nakonec vzali důchodci? Já si pamatuju, jak jsem v pátý třídě rozbil sousedům šutrem okno a než jsem doběhnul domů, už tam na mě čekal obecní výbor. Holt ne všude to má pod palcem stará Kuchtová... Jinak kvalitně odvedený řemeslo. Navíc film mě kupodivu nenudil, přestože se v něm za dvě a čtvrt hodiny stane tolik, co zvládne odvyprávět Večerníček. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sehnat Costnera s Harrelsonem a učinit z nich bývalé kovboje, kteří mají za úkol dopadnout Bonnie a Clydea a natočit o tomhle vlastně průměrnej film je svým způsobem umění. Mám pocit že tohle měla být adrenalínová, hláškama nacucaná pecka, ve které budou naši dva stárnoucí hrdinové cedit jedno moudro za druhým. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Má IQ stierača na aute, ale je spoľahlivý.“ – „Kde ho nájdeme?“ – „Stále podopiera ten automat na Coca-Colu.“ Toto by bol ideálny materiál pre mini-sériu, v Netflixe sa ale prekvapivo rozhodli pre normálny celovečerák a možno urobili lepšie, lebo je to celovečerák robustný, neakčný a pritom svižný a na nadpriemerom držaný nielen parádnou atmosférou a totálne sebavedomou réžiou, ale samozrejme tiež namakaným ústredným duom Costner/Woody. Medzi chlapmi to iskrí bez toho, aby to lacno skĺzalo k humoru za každú cenu (o humore tento temný prípad skutočne nie je, ale určite svojím značne svojským spôsobom JE zábavný). Mínusy? Troška som nechápal, prečo túto „kovbojskú“ akciu Ma Ferguson (Kathy Bates) najskôr odklepla a následne zrazu bola proti nej (+ v druhej polke sa vyskytne cca 20 minút, ktoré sa s troška krvácajúcim srdcom mohli vystrihnúť a nič strašné by sa nestalo). Finále je neskutočne napínavé, ale nakoniec sa odohrá až šokujúco rýchlo (čo bol zrejme zámer, ani v realite to nebola zrovna 8-hodinová prestrelka). Oceňujem zdémonizovanie ústrednej zločineckej bandy (ktorá je ukázaná iba v mrazivých, tajomných náznakoch). A silný pokec Costnera s Williamom Sadlerom. Každá sviňa má rodičov. Aj tá najväčšia. Robí ju to lepším človekom? Rozhodne nie. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Od režiséra Zakladatele a Zachraňte pana Bankse přichází... krimi drama ze staré školy o honu na Bonnie a Clyda? Spíš vyžehlená nuda bez tempa a napětí, kde dialogy nedosahují zdaleka takové kvality, aby to na nich mohlo stát, a herci jsou tím jediným důvodem, proč jsem u toho vydržel až do konce. Tahle rána šla hodně mimo. 5/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Guvernérka Ma Ferguson (Kathy Bates) prirovnáva návrat texaských rangerov s dobou pištoľníkov vrátane slávneho Wyatta Earpa. Spomínaného Wyatta si zahral jeden z hlavných hrdinov, a to K. Costner vo filme s rovnakým názvom Wyatt Earp (1994). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama