Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

movie 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu dokonalá, klidně by mohla trumfnout i Spy Game, ale druhá půlka (respektive její konec) je opravdu děsný. Tak někde v půlce filmu jsem si říkál, že jestli na mě tvůrci vybalí (ještě jednou) pointu "všechno je test", tak se z toho zeseru, ale teď si říkám, že bych byl mnohem spokojenější s takovým závěrem, než s tím, se kterým na mě nakonec ty parchanti vyrukovali...Ale stejně se mi to i tak dost líbilo, natočený zručně, hudba solid a Farrell úplně úžasnej, takže dávám 3.5/5. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

No, vlastně je to na tři a půl hvězdičky. Ne, že by mě to snad nějak překvapilo (ostatně do zákulisí CIA se již pokoušelo nahlédnout tolik filmů, že průměrný filmový fanda je vlastně solidně vyškolený agent-teoretik), ale herci hrají dost slušně, na Bridget Moynahanovou je příjemné pokoukání a ani ten scénář nebyl nakonec tak děravý, jak jsem se obával, že bude. A navíc mě uklidňovalo vědomí, že Al Pacino by v úplné blbosti nehrál. Nebo že by?... :-) ()

Reklama

aluna 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že existuje fůra překombinovanějších filmů, který řada lidí úplně nepobere, ale jsou v červených barvách a tak níž už nespadnou (protože se všichni bojí jim dát míň, aby nevypydali jako "ti blbci, co to nepochopili"). A podle mě by tenhle v červeným hávu mohl být s nimi. Má totiž zdatný herce i zvraty, u nichž si nejste jisti, jak to bude dál. Jo, zpětně se zdá, že se tohle vyústění nabízelo, ale já se v tu chvíli soustředila na jinou problematiku a zastihlo mě to tím pádem nepřipravenou. A nevím, jak CIA cvičí svoje borce (a byli by sami proti sobě, kdyby to prozradili), nicméně tenhle "look inside" byl poučnej. Stejně tak umění lží, intrik a přetvářky hlavních představitelů. To mě na tom bavilo. Lekce do života. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, zpočátku sympaticky civilní a popisný, v závěru spíš akčně rutinní a banální...příběh udržuje slušné napětí, i když za cenu jisté míry plochosti a překombinovanosti...nebýt dvojice Farrell - Pacino, určitě by to spadlo o úroveň níž...docela příjemný výplňový film při čekání na něco údernějšího a propracovanějšího... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tie tri hviezdičky sadnú tomuto filmu, ako dobre ušitý oblek. Pacinovsko-Farellovský tandem ťahá s prispením pre mňa neznámej Bridget celý film plný napätia, neistoty a dejových zvratov. Osobitne Colin Farell sa tu vypol k veľmi presvedčivému výkonu. Že tento prekombinovaný film nakoniec skončí štandardne je dôvodom, pre ktorý sa mu viac hviezdičiek neušlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno