Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, se skvělým rozuzlením, přičemž rozuzlení probíhá již od poloviny filmu. První polovina Vidím tě je sice nezáživná, ale vyplatí se jí přečkat, protože od zbytku se již divák neodtrhne. Jeden zvrat střídá druhý a co je důležité, nejsou nijak předvídatelné. Jedna věc však rušila mé zaujetí - Helen Hunt jsem po herecké stránce vždy uznával a ani tady její výkon nebyl nijak špatný, ale její vzhled oživlé mumie mě odtrhával od samotného děje a místy i děsil, a to jejím úkolem v tomto filmu rozhodně nebylo. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Co naplat, že všechny střípky nakonec do sebe dokonale zapadnou a nám jsou známy motivace všech, skutečně všech postav, co naplat, že to má skvělou kameru, která v městečku u lesů a řeky s jezerem čaruje jako o život, když je to celé nudně postavené, včetně zvratu a totální změny ve vyprávění v 50. minutě, kdy vlastně prožíváme po druhé uvedení do děje s následným polopatickým a zdlouhavým vysvětlováním, jak co bylo a proč. A Helen Hunt jsem nepoznal, vypadá ve filmu jak seschlá, hnusná čarodějnice, a celou dobu jsem měl pocit, že je a bude posedlá, odpovídalo by to její svraštěné a stáhlé kůži u rtů i celkovému vzhledu. Ale jak říkám, scénář je sestaven dovedně, jen to ve výsledku včetně toho předělu strašně nudí a nezajímá, a ty postavy jsou mi ukradené. A vlastně poprvé se mi stalo, že jsem dokonce chvíli fandil úchylnému vrahovi, ak nesympatické jsou všechny postavy ve filmu. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No teda, tak pro me opravdu sok za to tak vysoky skore,ale zde se uz nebudu divit, ja se na rozdil od vetsiny pozitivne hodnoticich celkem celou stopaz nudil. Meli dat aspon synatorovi vic prostoru na hadky s matkou, treba by tu osklivou osobu dostal driv a byl od ni pokoj a clovek se na ni nemusel do konce filmu divat. Rozuzleni prekombinovany tak, az se mi ve finale nelibilo. No s odrenyma usima za 2 hvezdy. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slabé , čakal som viac ,než len vyhrožujuceho sa teenagera v dome policajta, kde sa so svojou priatelkou potajme vkradnu obaja a navyše prva polovica filmu poukazuje,čo sa deje a ta druha to iste len s rozdielom , že ukazujú už konkretne osoby, ktoré robia zlo vo filme, Su aj lepšie thrilleri ako tento ,preto 2* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama